Elsweide presenteert nieuwe shirt voor het seizoen 2021/22

by AMS97531A123 | 13 september 2021 23:16

Het ontwerp van het Elsweide-shirt voor het nieuwe seizoen is in handen van HaberArnhem. Volgens de sportredactie van HaberArnhem heeft het nieuwe shirt van Patrick een opvallende design met bekende sponsoren. Of Elsweide de shirtjes ook gaat gebruiken bij uitwedstrijden is niet bekend.

advocaat arnhem advocaat amsterdam[1]

Nieuwe shirtjes nog niet gepresenteerd aan media

Officieel zijn de nieuwe tenues van Elsweide nog niet gepresenteerd aan de media. HaberArnhem is er dan ook als eerste bij, bij de presentatie van de nieuwe tenues van de voetbalvereniging uit de Arnhemse wijk Presikhaaf. Bronnen bij de club melden dat de gewilde shirtjes al zijn gebruikt tijdens een bekerwedstrijd.

Elsweide-shirt heeft een fraai design

Het ontwerp van van het shirt is fraai volgens experts en lijkt niet op het traditionele shirt van Elsweide. Het traditionele shirt van Elsweide had veel overeenkomsten met het shirtje van Barcelona en Trabzonspor. Wie verantwoordelijk is voor het nieuwe design is vooralsnog niet bekend gemaakt.

Heb jij ook een nieuwtje over het eerste elftal? Geef het door aan ons.

Endnotes:
  1. advocaat arnhem advocaat amsterdam: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/09/13/elsweide-presenteert-nieuwe-shirt-voor-het-seizoen-2021-22/