‘Wensink verkoopt steeds meer luxe Mercedes modellen in Arnhem’

‘Wensink verkoopt steeds meer luxe Mercedes modellen in Arnhem’

‘Wensink verkoopt steeds meer luxe Mercedes modellen in Arnhem’, aldus een bekende Arnhemse ondernemer. Deze ondernemer wilde niet bij naam genoemd worden. Hoewel er in 2021 meer BMW’s zijn verkocht dan Mercedes-Benz auto’s lijkt dat in regio Arnhem niet zo te zijn. Volgens Autozine staat de BMW 3-serie op plek 21 van de Top-100 autoverkopen in Nederland. Terwijl de Mercedes A-klasse op nummer 42 terug is te vinden. (foto: screenshot youtube)

Veel bekende Arnhemmers met een luxe Mercedes gespot

Maar in Arnhem lijkt dat niet zo te zijn. We zeggen bewust lijkt omdat we geen officiële verkoopcijfers hebben. Niet van BMW Ekris of Mercedes Wensink. Als we die al zouden krijgen van beide bedrijven zouden we dat zeker alsnog gaan delen. Toch zien we steeds meer fotomomenten voorbij komen van Arnhemmers die een nieuwe Mercedes-Benz hebben gekocht. De laatste weken is het zelfs zo extreem dat velen op socialmedia foto’s voorbij zien komen van bekende Arnhemmers die een luxe Mercedes hebben gekocht. Daar zijn ze bij Vitessepartner BMW Ekris vast niet blij mij.

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Geen officiële cijfers van BMW en Mercedes verkopen in Arnhem

De verkoop top-100 van Autozine is gebaseerd op kentekenregistraties zoals die worden verwerkt door het RAI datacentrum. In Arnhem hebben we niet zo een lijst en moeten we het doen met openbare informatie en bronnen die informatie delen over nieuwe BMW’s of Mercedes modellen. Opvallend is dat BMW Ekris in Arnhem Vitesse sponsort als partner en dat Mercedes Wensink betrokken is bij voetbalvereniging Arnhemia.

Geen van de automerken heeft een samenwerking met de redactie (we staan er wel voor open), waardoor we dit vrijuit kunnen publiceren en geen (reclame)link plaatsen naar een van de dealers in de regio.

(Een link of banner van uw autobedrijf kunnen we hierboven of rechts plaatsen, zonder dat u uw reclamebudget opmaakt).Related Articles

BMW Ekris uit Arnhem maakt droom waar van 7-jarige Yiğit

BMW-dealer Ekris uit Arnhem en medewerker Sinan Algan hebben de droom van een kleine Turkse jongen waargemaakt.  Een BMW i8 ,

Paraplu en flesjes water meenemen tijdens extreme hitte

Het is vanaf dinsdag tot en met vrijdag extreem warm in heel Nederland. Woensdag en donderdag is de verwachting dat

Hakan Köprülü gespot tijdens boodschappen

Hakan Köprülü, bestuurslid en voetballer bij voetbalclub Elsweide werd zaterdag gespot bij de Turkse supermarkt Guven in Presikhaaf. De geboren

Geverifieerd door MonsterInsights