Wel heel vreemd dat de politie telkens aanbelt bij Arnhems gezin in Zuid

by AMS97531A123 | 15 september 2021 11:30

Het lijkt wel alsof je per definitie automatisch verdachte bent van een illegale hennepkwekerij als je in Malburgen woont en een ‘dikke’ auto bezit. Dit komt natuurlijk zomaar uit de lucht vallen. Een jong gezin, die net getrouwd is, en woont in Malburgen heeft in korte tijd twee keer bezoek gehad van agenten. De agenten melden zich netjes aan deur naar aanleiding van een anonieme tip over een illegale hennepkwekerij. (foto: Google Streetview, ter illustratie)

Namen agenten en straatnaam in Malburgen noemen we niet

Vanwege privacy redenen gaan we geen namen van de agenten noemen en ook niet aangeven om welke straat het gaat. Bronnen dichtbij het net getrouwde stel bevestigen dat de agenten, met een politiebusje onlangs weer zijn langsgekomen naar aanleiding van een anonieme tip over een illegale kwekerij. Niet heel lang geleden, ongeveer acht weken geleden kwamen de agenten ook polshoogte nemen vanwege een anonieme tip. Toen werd er natuurlijk ook niets aangetroffen.

advocaat arnhem advocaat amsterdam[1]

Melding over kwekerij komt ‘anoniem’ binnen

Opvallend is dat de politie de melding wel serieus neemt en kennelijk geen onderzoek doet naar de melder. De man en vrouw waar het om gaat werken beide voor de overheid en hebben een goede kantoorbaan. Omdat beiden ook redelijk verdienen, rijden ze heel toevallig in een dure auto. Mogelijk valt dit op in de wijk en zijn er wijkgenoten die dit vreemd vinden.

Het vervelende aan dit verhaal is dat de mensen in kwestie steeds bezoek krijgen van politieagenten in politiekleding. Dit valt op in de wijk en bij de buren die wel heel vaak de politie zijn tegengekomen bij de buren. Wie weet wat de mensen dan allemaal denken, omdat ze de politie vaak bij het gezin voor de deur treffen. Het gezin onderzoekt nu of er juridische maatregelen genomen kunnen worden en vraagt zich af of anderen dit in Arnhem ook hebben meegemaakt?

Heb je meer info of wil je jouw verhaal kwijt. Geef het dan door aan ons.

Endnotes:
  1. advocaat arnhem advocaat amsterdam: https://haberarnhem.nl/2020/12/30/ozkara-advocaten-maakt-opvallende-naam-als-advocaat-bekend/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/09/15/wel-heel-vreemd-dat-de-politie-telkens-aanbelt-bij-arnhems-gezin-in-zuid/