Ondernemers mogen meepraten over bereikbaarheid van Arnhem

by AMS97531A123 | 21 september 2021 08:02

De gemeente gaat samen met OKA (Ondernemers Kontakt Arnhem) een bijeenkomst organiseren over ‘Arnhem Bereikbaar’. Aan de hand van drie thema’s wordt de bereikbaarheid van Arnhem nu en in de toekomst doorgenomen. Ook de verbinding tussen Noord- en Zuid Arnhem komt aan bod. Waarom de gemeente dit alleen met de OKA organiseert is niet helemaal duidelijk.

‘Zodat Arnhem een bereikbare stad blijft’

In een persbericht staat het volgende hierover: Het idee is om samen aan de slag te gaan met die thema’s, ondernemers en de gemeente. Met als doel om op een prikkelende, actieve manier ideeën en oplossingen te bedenken zodat Arnhem een bereikbare stad blijft. Voor iedereen. Met elk vervoermiddel.

Als je een ondernemer bent in Arnhem en je graag wilt natuurlijk meepraten over bijvoorbeeld de (slechte)bereikbaarheid in de stad of veel te hoge parkeertarieven dan kun je je aanmelden via de website van de OKA[1]. De bijeenkomst is op maandag 27 september van 19.00 tot 21.30 uur in het stadhuis van Arnhem.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks[2]
Endnotes:
  1. website van de OKA: https://oka.nl/evenementen/mobiliteit-arnhem-bereikbaar/
  2. 60.000 anderen zien dit ook maandelijks: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/09/21/ondernemers-mogen-meepraten-over-bereikbaarheid-van-arnhem/