Gaat Barlas Döner (@Aldi) nu ook echt de zondagen open?

Gaat Barlas Döner (@Aldi) nu ook echt de zondagen open?

Er gaan geruchten dat Barlas Döner voortaan ook op de zondagen bij de Aldi in het Broek gaat staan. Het zijn geruchten, omdat we nog geen bevestiging hebben. Inmiddels is Barlas terug van vakantie en staat hij op zijn vaste locatie. De bekende ambachtelijke döner kraamp staat daar nu al van donderdag tot en met zaterdag. Mogelijk komt daar dus de zondag bij.

Bekendste döner kraam van Gelderland zaterdag ook bij de Aldi

Voorheen stond Barlas met zijn döner-kar bij winkelcentrum Klarendal. Dat is nu alweer een tijd geleden nu de nieuwe locatie op zaterdag (bij de Aldi) ook een succes blijkt te zijn. Ook na de vakantie is Barlas bereikbaar van 11.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond. En bij Barlas heb je ook nog steeds geen coronapas nodig!

Een nadeel van de bekendste döner-kraam van Gelderland is dat als je er niet snel genoeg bij bent, er een kans bestaat dat je moet wachten tot de volgende dag omdat het snel uitverkocht is.

De echte ‘Et’ döner

Het bedrijf bestaat als sinds 1987 en is gespecialiseerd in het verkopen van ‘echte döner kebab’. Dit is döner kebab die gebaseerd is op 100% pure rundvlees lappen (dus zonder enige toevoeging van gehakt) en heerlijk is gemarineerd met verse kruiden die zij speciaal laten overkomen uit het oosten van Turkije. Barlas döner bereidt alles van top tot teen zelf voor. Hierdoor zijn ze ook uniek in vergelijking met andere bedrijven in Arnhem.

ReactiesRelated Articles

Gemeente gaat Willemstunnel in centrum Arnhem afsluiten

De Willemstunnel bij Centraal Station Arnhem wordt deze zomer opgeknapt. De tunnel zal hierdoor bijna een maand afgesloten zijn voor

Expo sanering gasfabriek in stadhuis

Alle Arnhemmers kunnen bij de publieksbalies in het stadhuis de expositie over het voormalige gasfabriekterrein aan de Westervoortsedijk bezichtigen. Reacties

‘Steun lokale horecazaken door niet te bestellen via Thuisbezorgd’

Als je het nog niet wist dan weet je het nu! Thuisbezorgd ‘pakt’ rond de 13% aan commissiekosten voor een