Steekpartij bij Thomas a Kempis gezien door leerlingen

Steekpartij bij Thomas a Kempis gezien door leerlingen

De steekpartij vanmiddag bij het Thomas a Kempis College in Arnhem heeft voor veel ophef gezorgd in Arnhem en omgeving. Bij de steekpartij raakten drie personen gewond, waaronder ook de mogelijke dader. De directie van Thomas a Kempis College kwam direct ook met een verklaring richting alle ouders. (foto: screenshot youtube)

Geen leerlingen van Thomas a Kempis betrokken bij steekincident

Het incident vond plaats voor de school, en is volgens directeur Yvonne Balk niet te linken aan de school of de leerlingen van Thomas A Kempis. De gewonden en de dader hebben niets te maken met de school. Of er een link is met de school of een van de gewonden is nog niet helemaal duidelijk.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Veel leerlingen getuige van steekpartij

Veel leerlingen hebben de steekpartij gezien of gehoord van getuigen en zijn in shock. De schooldirectie laat weten dat vrijdag medewerkers van jeugdgezondheidszorg en jongerenwerkers aanwezig zullen zijn voor leerlingen die daar behoefte aan hebben. Dit staat in de mail die ouders vanmiddag hebben ontvangen.

Burgemeester Marcouch vond het incident ook afschuwelijk en treurig en verwees naar scholieren die elkaar neersteken, al dan niet voor een school. ‘Hopelijk herstellen de gewonden snel. Weg met die messen jongens, daar komt ellende van.’

ReactiesRelated Articles

Meer nieuwe coffeeshops in Arnhem na aanpassing wetgeving

Arnhem krijgt er in totaal drie coffeeshops bij. Het coffeeshopbeleid van de stad gaat veranderen waardoor er ruimte is voor

Arnhemmer Bayram Oz heeft beste bezorgrestaurant van Ede

Vol trots maakte Bayram Oz, eigenaar van cafetaria De Tamboer in Ede bekend dat hij een onderscheiding heeft ontvangen van

BEELDEN Bekende kickbokser start eigen barbershop Elite

De bekende kickbokser start nieuwe kapperszaak en ontvangt zijn eerste gasten. Reacties