Volt ARNHEM maakt zich op voor deelname aan gemeenteraadsverkiezingen

Volt ARNHEM maakt zich op voor deelname aan gemeenteraadsverkiezingen

ARNHEM – Volt Arnhem-Nijmegen zet de volgende stap in de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen en start vandaag met het werven van kandidaten. Bij een goede kandidatenlijst zal Volt definitief meedoen in gemeente Arnhem. Midden november wordt de kandidatenlijst bekend gemaakt.

Al sinds de oprichting van Volt in 2017 heeft de partij de ambitie om op alle politieke niveaus te werken aan een duurzamer, progressiever en socialer Europa. Inmiddels heeft de partij  zetels in het Europese en het Nederlandse parlement. In Duitsland, Italië en Bulgarije zijn diverse lokale volksvertegenwoordigers namens Volt gekozen. 

In Nederland zijn de lokale afdelingen inmiddels flink gegroeid, zeker in Arnhem. Na een periode van bouwen, spreken met inwoners en van het schrijven van beleid is Volt Arnhem-Nijmegen klaar om te starten met het werven en selecteren van kandidaten. Het samenstellen van een goede lijst zal het besluit om mee te doen in gemeente Arnhem definitief maken.

Volt staat voor een nieuwe generatie in de politiek. Deze generatie wil politiek waar nationalisme en populisme tot het verleden behoren, en waar grensoverschrijdende samenwerking de toekomst heeft. Volt brengt nieuw elan in de politiek met een radicaal positief geluid. De partij wil dat geluid nu ook in de gemeenteraad van Arnhem laten horen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks


Related Articles

Ruimte rondom Velperpoort station wordt net als uitgaansgebied in Marmaris

De gemeente organiseert op 20 februari een openbare bijeenkomst over de nieuwe verbeterplannen voor het station Velperpoort en Omgeving. Iedereen

GEEN MOP: ”Twee Turken, een Marokkaan en een Surinamer lopen de Tweede Kamer binnen”

”Twee Turken, een Marokkaan en een Surinamer lopen de Tweede Kamer binnen. Dit is geen mop!

Schoolvoetbaltoernooi in Arnhem blijft toch een spektakel

Het schoolvoetbaltoernooi in Arnhem blijft toch een spektakel in Arnhem. Alle basisscholen doen er aan mee en leveren heren en

Geverifieerd door MonsterInsights