Binnenkort zonder naalden en pijn vet verliezen in Arnhem

Binnenkort zonder naalden en pijn vet verliezen in Arnhem

Binnenkort kun je ook in Arnhem zonder naalden en pijnloos vet verliezen als je daar last van hebt. Sifa Clinic kondigde dit onlangs aan via haar sociaals en maakte bekend dat het vanaf 11 oktober gaat starten met de Rasping Pro, een apparaat met veel voordelen. (Afbeelding van happyveganfit via Pixabay)

Moeilijkste vetrandjes kunnen zelfs aanzienlijk verminderen

Met de Rasping Pro kunnen zelfs de moeilijkste vetrandjes aanzienlijk verminderen. Zelfs na een enkele behandeling is er al resultaat volgens experts. De behandeling met de Rasping Pro is in tegenstelling tot veel andere apparaten zonder naalden en 100% pijnloos. En dat maakt het dan wel wel weer interessanter voor de dames en heren.

In veel gevallen zijn er al na drie behandelingen zichtbare resultaten met betrekking tot overtollig vet aan de buik, rug of benen. Sifa Clinic gaat vanaf 11 oktober starten met de behandelingen om mensen te helpen hun overtollige vet kwijt te raken.

Sifa Clinic is al sinds 2010 actief in Arnhem met een kliniek waar men allerlei behandelingen en adviezen geeft over health en beauty. Het bedrijf behoort ook tot een van de beste beauty en health klinieken in Nederland.

Advocaat Arnhem | 60.000 anderen zien dit ook maandelijks


Related Articles

Zwarte dag voor familie Cantürk

Dinsdagmiddag stonden honderden mensen stil bij het overlijden van de Turks Nederlandse Aysun Cantürk, partner van Hayati Cantürk. Beiden bekend

Belangrijkste weg Presikhaaf gaat een maand dicht

De Lange Wal gaat vanaf maandag 8 juni tot eind juni op slot vanwege een nieuwe inrit naar het Gildermeesterplein

VIDEO Argentijnse Vitesse-fan emotioneel tijdens bezoek aan voetbalclub

Een Argentijnse Vitesse-fan is mede dankzij bijdragen van een groep Vitesse-fans naar Arnhem gehaald om Arnhem en een wedstrijd van

Geverifieerd door MonsterInsights