Sweets by Charra levert nu ook taarten aan lunchroom Comedor

by AMS97531A123 | 6 oktober 2021 12:14

De taarten van Sweets by Charra zijn niet meer aan te slepen nu er veel meer vraag is dan voorheen. De Arnhemse taartenbakster kondigde aan dat per vandaag ook Comedor lunchroom diverse taarten zal aanbieden in het assortiment.

Taarten niet overal in Arnhem verkrijgbaar

Sweets By Charra levert diverse soorten premium taarten aan horeca en lunchrooms. De heerlijke taarten waaronder de Redvelvet Oreo en de Redvelvet M&M’s zijn bijvoorbeeld niet overal verkrijgbaar waardoor je het dus echt moet opzoeken in Arnhem. De taarten worden niet zomaar geleverd aan alle bedrijven. In Arnhem kom je de taarten en cheesecakes dan ook alleen tegen bij Deco Luxe broodjes, Restaurant Zula en Frango’s Piri Piri. Comedor Lunchroom is daar dus nu ook aan toegevoegd.

Niet alleen in Arnhem worden deze ambachtelijke taarten geleverd. Ook in Nijmegen zijn er enkele adressen waar klanten kunnen genieten van een heerlijke cheesecake of Redvelvet taart. Heel gek is dat niet omdat de taarten altijd vers zijn en met liefde worden gemaakt. Volgens de foodredactie van HaberArnhem.nl zijn de taarten dan ook ‘gruwelijk’ en echt een aanrader voor de liefhebbers.

Advocaat Arnhem Advocaat Amsterdam | 60.000 anderen zien dit ook maandelijks[1]
Endnotes:
  1. Advocaat Arnhem Advocaat Amsterdam | 60.000 anderen zien dit ook maandelijks: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/10/06/sweets-by-charra-levert-nu-ook-taarten-aan-lunchroom-comedor/