Gemeente komt met gratis hulp bij vragen over geldzaken

Gemeente komt met gratis hulp bij vragen over geldzaken

Sinds vorige week kunnen Arnhemmers op vijf locaties langs voor vragen over geld- en regelzaken. Goed Geregeld wordt via Rijnstad aangeboden in de Arnhemse wijken Presikhaaf, Klarendal, Malburgen, De Laar en Geitenkamp.
(Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay)

Advies over geld- en regelzaken voor Arnhemmers

Inwoners worden bij Goed Geregeld Arnhem geholpen met vragen over geld, wetten en regels. De medewerkers zijn er voor advies over het rondkomen met een klein inkomen, het invullen van formulieren, het aanvragen van toeslagen tot ondersteuning bij ingewikkelde belastingzaken. “Met de komst van één loket, op locaties in de buurt en online, kunnen we mensen in een vroegtijdig stadium helpen om weer grip te krijgen op hun financiën en rechten. En kunnen we schulden en daarmee samenhangende problemen voorkomen,” geeft directeur-bestuurder van Rijnstad Joke Wisseborn aan.

Zelfs zonder afspraak kun je langs bij Goed Geregeld Arnhem

Iedereen kan er langs gaan. Zelfs zonder een afspraak is dit mogelijk tijdens een open inloopspreekuur. Via de website www.ggarnhem.nl kun je antwoorden op de vragen vinden, informatie over de inloopspreekuren of contact leggen met een van de medewerkers.

Advocaat arnhem advocaat nijmegen | 60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Chaos na gaslekkage aan de Sonsbeeksingel

Vier woningen aan de Sonsbeeksingel en Schrasserstraat in Arnhem zijn zaterdagochtend met spoed ontruimd. De straat werd aan beide kanten

Steven van Teeseling nieuwe algemeen directeur van Stichting Sonsbeek & State of Fashion

Stichting Sonsbeek & State of Fashion benoemt Steven van Teeseling per april 2019 tot algemeen directeur. Hij wordt verantwoordelijk voor

20-jarige komt om na botsing tegen een boom

Donderdagochten heeft er een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden aan de Garderenseweg in Ermelo. Bij dit ongeluk is een 20-jarige jongeman uit