Gastronoom Futsal wint ook van Jonge Kracht in Beker

Gastronoom Futsal wint ook van Jonge Kracht in Beker

Nu de selectie completer is en veel spelers weer beschikbaar zijn draait De Gastronoom Futsal op volle toeren. Ali Deniz en Muhammet Karaman zijn nu ook vaker beschikbaar, ondanks hun drukke werkzaamheden.

Arnhemmers winnen kraker tegen Jonge Kracht
De Arnhemse formatie won de uitwedstrijd tegen Jonge Kracht uit Huissen, in de derde ronde van de Beker, met 5-6. Hierdoor mogen de Arnhemmers naar de volgende ronde. Pas in de slotseconden kwam doelpunt nummer zes voor Gastronoom Futsal.

De wedstrijd die werd gespeeld in de Brink was een uitwedstrijd voor de Gastronoom Futsal maar werd ‘om de hoek’ gespeeld in Huissen. Grote man bij De Gastronoom Futsal was Rafet Şimşek die maar liefst drie keer scoorde. De andere doelpunten kwamen op naam van de sterk spelende Mehmetcan Ünlütürk en Cebrail Yılmaz. Vedette Samir Yazılıtaş pakte ook een doelpunt mee.

De Gastronoom Futsal komt uit in de eerste klasse van de KNVB en staat vierde in de competitie met sterke tegenstanders zoals SML en VVG.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Hendrik van de Vaart naar finale Eindhoven Boxcup

Hendrik van de Vaart lootte vandaag zijn trainingspartner Dirk van Viersen tijdens het belangrijkste internationale bokstoernooi van Nederland in Eindhoven.

Groep jongens krijgt ‘werkstraffen’ voor zware mishandeling broers

Zevens jongens uit Veenendaal krijgen amper straf voor een zware mishandeling van twee broers tijdens Koningsdag 2016 in Arnhem. De

Welke straat rapper uit Arnhem is echt gruwelijk goed?

Nadat CityBarz langs is geweest in Rotterdam hebben ze veel positieve reacties ontvangen van volgers en zijn ze met CitybarZ