Gastronoom Futsal wint ook van Jonge Kracht in Beker

Gastronoom Futsal wint ook van Jonge Kracht in Beker

Nu de selectie completer is en veel spelers weer beschikbaar zijn draait De Gastronoom Futsal op volle toeren. Ali Deniz en Muhammet Karaman zijn nu ook vaker beschikbaar, ondanks hun drukke werkzaamheden.

Arnhemmers winnen kraker tegen Jonge Kracht
De Arnhemse formatie won de uitwedstrijd tegen Jonge Kracht uit Huissen, in de derde ronde van de Beker, met 5-6. Hierdoor mogen de Arnhemmers naar de volgende ronde. Pas in de slotseconden kwam doelpunt nummer zes voor Gastronoom Futsal.

De wedstrijd die werd gespeeld in de Brink was een uitwedstrijd voor de Gastronoom Futsal maar werd ‘om de hoek’ gespeeld in Huissen. Grote man bij De Gastronoom Futsal was Rafet Şimşek die maar liefst drie keer scoorde. De andere doelpunten kwamen op naam van de sterk spelende Mehmetcan Ünlütürk en Cebrail Yılmaz. Vedette Samir Yazılıtaş pakte ook een doelpunt mee.

De Gastronoom Futsal komt uit in de eerste klasse van de KNVB en staat vierde in de competitie met sterke tegenstanders zoals SML en VVG.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks



Related Articles

Bekendste Turkse bakker van Gelderland heeft het deze dagen drukker dan normaal

De bekendste Turkse bakker van Gelderland heeft het deze dagen veel drukker dan normaal. Vanwege het vastenmaand Ramadan is er

Eet geen eieren meer vanwege nieuwe besmette eieren

Sinds vanavond zijn er weer nieuwe serienummers toegevoegd aan de lijst van eieren die mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid.

Arnhemmer Furkan YT krijgt zilveren Youtube award

De bekende vlogger en fortnite speler Furkan YT heeft vandaag een award ontvangen van Youtube vanwege het bereiken van een

Geverifieerd door MonsterInsights