Vreemd dat Glory derde ronde liet doorgaan terwijl het tijd was

Vreemd dat Glory derde ronde liet doorgaan terwijl het tijd was

Er is toch een smet op de wereldtitel van Rico Verhoeven, blijkt uit diverse beelden die online zijn gezet. In een spectaculair gevecht verdedigde Rico Verhoeven zaterdagavond zijn wereldtitel tegen Ben Saddik. Nog geen 24 uur later worden er beelden gedeeld via socialmedia waaruit blijkt dat Glory de derde ronde langer laat duren, dan volgens de regels is toegestaan. Volgens experts zijn het meer dan alleen geruchten, omdat er beelden zijn die dit aantonen.

Derde ronde duurt veel langer dan normaal

Jamal Ben Saddik moest de strijd staken in de vierde ronde staken omdat hij helemaal op was. De ronde daarvoor was dat ook al duidelijk. Maar op de een of andere manier lukte het hem om staande te blijven tegen een zeer beschadigde Rico Verhoeven. In de laatste seconden van de derde ronde had Ben Saddik amper een reactie op de stoten van Verhoeven. Toch duurde deze ronde langer dan toegestaan. Zie onderstaande beelden:

De laatste 10 seconden van de wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik

Heeft Glory een verklaring voor de verlenging?

Op de online gedeelde beelden, die ook te zien zijn via Dumpert, blijkt dat de derde ronde gewoon doorgaat ondanks dat er nog maar 12 speelseconden zijn in die ronde. In het stadion werd dit ook met de blote oog geconstateerd door aanwezigen. De trainer van Ben Saddik, topcoach Mike Passenier, reageerde zaterdagavond ook woedend terwijl niemand precies wist waarom hij zo boos was op de scheidsrechter.

Ondanks dat Saddik de tweede ronde overtuigend won en Verhoeven alle hoeken van de ring liet zien, ging niemand er meer van uit dat Jamal Ben Saddik zou winnen. Topsporter Verhoeven was ondanks een grote wond onder zijn linkeroog, nog steeds veel fitter en sterker dan Saddik.

Maar de vraag blijft wel waarom Glory hier nog niet op heeft gereageerd of met een verklaring is gewonnen. Wij hebben Glory ook niet kunnen bereiken. Heel vreemd is dat niet, omdat Glory tot op heden nog nooit heeft gereageerd op een verzoek van de redactie van HaberArnhem.nl. Indien er een reactie komt vanuit Glory komen we met een update.

Advocaat amsterdam advocaat arnhem


Related Articles

Moslims PvdA in Tweede Kamer stemmen tegen anti-Islam motie CDA

De Kamerleden van de PvdA in de Tweede Kamer stemden gisteren tegen het voorstel van het CDA om financiering van

VIDEO Trainer Badr Hari over Rico Verhoeven: “We gunnen je niks man, flikker maar lekker op”

De fans wachten al maanden op het gevecht tussen Badr Hari die is uitgedaagd door Rico Verhoeven.

SnackHouse Arnhem: Een bijzondere cafetaria met een bijzonder concept

De Arnhemse wijk ’t Spijkerkwartier krijgt er binnenkort een bijzondere cafetaria bij. Bewoners aan de Spijkerlaan kregen al met de

Geverifieerd door MonsterInsights