Ex-Klarendaller zet zich nu als strafadvocaat in om anderen te helpen

by AMS97531A123 | 27 oktober 2021 09:03

Ertuğrul Düşünceli uit Arnhem zet zich tegenwoordig in als strafadvocaat in de strijd om anderen te helpen. Als strafrechtadvocaat komt hij allerlei dossiers tegen waar hij zich in moet verdiepen om mensen die terecht of onterecht betrokken zijn geweest bij een delict te helpen. En daar zitten soms ook zeer schrijnende gevallen bij, waarbij het van belang is dat de zaak van een verdachte goed bepleit moet worden. (Foto: Düşünceli Advocatuur)

Bij de Leuke Linde voerde hij al discussie in zijn jeugdjaren

Düşünceli is een rasechte Arnhemmer en heeft vele jaren moeten ‘strijden’ om als advocaat te kunnen mogen werken. In zijn jeugdjaren, zonder playstations en een smartphone, was hij vaak bij de Leuke Linde in Klarendal. Hij voerde toen ook al discussies over allerlei onderwerpen. Vrienden bevestigen dit ook aan de redactie van HaberArnhem.nl wanneer we hier na vragen.

[1]
Bereik ook meer mensen in regio met uw boodschap[2]

Studie rechten afgerond aan Radboud Universiteit

Zijn rechtenstudie heeft hij afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna begon hij bij Anik Advocaten in Arnhem waarbij allerlei zaken behartigde. Voor de coronacrisis opende de Arnhemmer al zijn eigen praktijk Dusunceli Advocatuur aan de Apeldoornse weg in Arnhem.

Emotie speelt een rol bij een vrijspraak

Düşünceli neemt zijn werk meer dan serieus en doet dit ook met passie. Hij is soms dagenlang tot in de late uren bezig met een zaak. ‘Het is dan niet te omschrijven wanneer je op een zonnige dag, een vrijspraak kan bepleiten voor je client. Je ziet de dankbaarheid in zijn/haren ogen.’

De jonge advocaat is ook bereikbaar voor vragen over het ondernemingsrecht waar voor vooral bedrijven mee te maken. Via 026-3030 040 kun je contact opnemen voor vragen.

Endnotes:
  1. [Image]: https://haberarnhem.nl/contact/
  2. Bereik ook meer mensen in regio met uw boodschap: https://haberarnhem.nl/contact/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/10/27/ex-klarendaller-zet-zich-nu-als-strafadvocaat-in-om-anderen-te-helpen/