Hoogste bekeuring was voor 115km rijden op de Ijssellaan

by AMS97531A123 | 3 november 2021 08:14

De grote verkeerscontrole in de Arnhemse wijken Presikhaaf en ’t Broek heeft de politie veel bekeuringen opgeleverd. Rond de 100 overtredingen werden gisteren geconstateerd toen de politie met veel mankracht en speciale apparatuur aanwezig was om snelrijders te pakken.

De politie was met meerdere agenten aanwezig om snelheid controles uit te voeren. Opmerkelijk was volgens de politie ook dat er nog steeds veel mensen rijden in auto’s, zonder dat zij een rijbewijs hebben. Niet eerder werd dit zo openlijk aangeduid door de politie. De komende periode gaan er meer controles uitgevoerd worden, aldus de politie.

Nieuwste mobiele flits van de politie

De redactie werd gisteren ook getipt over een nieuwe mobiele flits van de politie die langs de weg stond. Een die er als een bakwagen uitziet, een speciale mobiele flits dus, die ervoor zorgde dat de politie onopgemerkt veel bekeuringen kon uitdelen. Volgens experts is deze onopvallende mobiele flits nieuw.

Een persoon brak alle records door met 115 km per uur te rijden, in een 50 km zone. Naar alle waarschijnlijkheid is deze meneer zij rijbewijs voorlopig kwijt.

advocaat amsterdam advocaat arnhem[1]
Endnotes:
  1. advocaat amsterdam advocaat arnhem: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/11/03/hoogste-bekeuring-was-voor-115km-rijden-op-de-ijssellaan/