Eser (14) geeft ook wekelijks assists bij Go Ahead

Eser (14) geeft ook wekelijks assists bij Go Ahead

De bekende Arnhemse voetballer van Go Ahead Eagles onder de 15 jaar, Eser Gürbüz, heeft gisteren maar liefst vier assists gegeven aan teamgenoten. Go Ahead won met 0-4 van AFC in de derde divisie en Eser scoorde voor de verandering niet maar was betrokken bij alle doelpunten. (Foto: screenshot Insta)

Vaste waarde bij Go Ahead Eagles
De 14 jarige Arnhemmer is een vaste waarde bij Go Ahead Eagles Onder 15 en speelt wekelijks tegen sterke tegenstanders zoals Fc Den Bosch, NEC en PEC Zwolle. Paar weken terug scoorde hij ook nog tegen Ajax (divisie 1) in de beker dat met 2/1 werd verloren.

Goed bezig in de competitie
Eser staat met Go Ahead Eagles tweede achter Spartaan 20. Zijn club doet het goed en heeft als enige maar vier tegendoelpunt geïncasseerd.

De oud speler van AFC Arnhem/FC Presikhaaf en SML uit Arnhem speelt en scoort regelmatig voor de club uit Deventer.

Hier adverteren kan al vanaf €50,-



Related Articles

Volgende week ernstige verkeershinder op de Velperweg

Vanaf zaterdag 14 oktober vindt er groot onderhoud plaats aan het kruispunt Velperweg, Bronbeeklaan en de Van Remagenlaan. De Van

Vrouw raakt onwel na vreemde geur in huis

Dinsdagmorgen rond 10:00 uur is een bewoonster van de Huygenslaan in Dieren onwel geworden door een vreemde geur in huis.

Arnhemse tweeling wereldberoemd na video Turkse Trabzonspor

Arnhem heeft er een beroemdheid bij gekregen. Eigenlijk gaat het om twee beroemdheden, en misschien zelfs drie als we de

Geverifieerd door MonsterInsights