Vriendelijkste tankstation medewerker van Gelderland voorlopig uit de roulatie

by AMS97531A123 | 8 november 2021 22:52

De bekendste tankstation medewerker van Esso in Arnhem en omgeving is voorlopig niet meer actief op zijn vaste locatie aan de Burgemeester Matsersingel in Arnhem. Bronnen dichtbij Mustafa bevestigen dat hij een blessure heeft opgelopen tijdens het voetballen.

Esso medewerker Mustafa is een fenomeen in de regio

Mustafa is een fenomeen in heel Arnhem en omgeving. Jarenlang stond hij bij de Texaco aan de Ijsseloordweg en was hij het gezicht van de Texaco. Musafa Texaco werd hij ook wel genoemd. De vrolijke tankstation medewerker was meer dan alleen een medewerker. Hij hielp iedereen met problemen, zorgde altijd voor een leuke sfeer en was vaak vrolijk. Dit werd dan ook vaak gewaardeerd door velen. ‘Veel mensen reden zelfs om, om bij hem te tanken omdat het altijd leuk was met die ‘Turkse jongen van de tankstation’.

advocaat arnhem advocaat amsterdam[1]

Bijna 5 weken uit de roulatie

Bijna vijf weken lang zal de bekendste tankstation medewerker van Gelderland afwezig zijn. Vorige week brak hij namelijk zijn sleutelbeen tijdens het voetballen. Voorlopig geen Mustafa bij de Esso omdat hij vijf weken aan de kant moet staan.

Tijdens een amateur voetbalwedstrijd bij voetbalvereniging Elsweide kwam de linksbenige ‘vedette’ in de slotseconden van de eerste helft ongelukkig op zijn schouder terecht. Hij brak hierbij zijn sleutelbeen en liet dat ook op dat moment merken. Een ingreep was dus noodzakelijk waardoor Mustafa voorlopig niet op het veld en bij Esso aanwezig zal zijn.

Endnotes:
  1. advocaat arnhem advocaat amsterdam: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/11/08/vriendelijkste-tankstation-medewerker-van-gelderland-voorlopig-uit-de-roulatie/