Arnhemse zzp’ers kunnen een bon van 500 euro krijgen

Arnhemse zzp’ers kunnen een bon van 500 euro krijgen

Kleine ondernemers in Arnhem kunnen een voucher (bon) van €500,- aanvragen bij de gemeente. Deze waardebon kan gebruikt worden voor hulp of ondersteuning na de coronacrisis. Vooral de kleine zzp’ers kunnen hier veel van uit halen.

In een persbericht staat verder het volgende: ‘Het kan bijvoorbeeld gaan om ondersteuning en coaching op het gebied van boekhouding, digitalisering, personeelsmanagement of juridische vraagstukken. Maar ook hulp op het gebied van bijscholing, training, of heroriëntatie kan met de vouchers worden ingekocht. Ondernemers mogen zelf bepalen waar zij de diensten inkopen. Zij betalen zelf 10% van de kosten. Voor de rest van het bedrag dat de hulp kost, tot een maximum van €500, kan de voucher worden ingezet.’

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Wethouder Jan van Dellen: “Voor veel ondernemers is de coronacrisis zwaar, zowel bedrijfsmatig als persoonlijk. De steun van de Rijksoverheid loopt af, maar wij willen blijven klaar staan voor onze ondernemers. Dit geeft dat duwtje in de rug aan ondernemers die dat nodig hebben. Ik hoop natuurlijk dat ondernemers zich redden en financieel gezond worden na deze heftige periode. Met de voucher kunnen zij hulp inkopen om sneller de draad weer oppakken nu de coronamaatregelen vooralsnog zijn versoepeld.” 

Meer info over de voucher is terug te vinden via de gemeente.

ReactiesRelated Articles

Politie Arnhem treft toevallig zware criminelen aan in woning

Dankzij een toevallige belletje van de buren ging de politie in Arnhem-Zuid langs om een woning te controleren. Er was

X-Hale Lounge in Arnhem is meer dan alleen een shishatent

X-Hale Lounge in de Arnhemse wijk Presikhaaf is meer dan alleen een ‘shishatent’ waar alleen bezoekers op af komen die

Politie Arnhem: Wanneer is een situatie verdacht om 112 te bellen

De politie kwam onlangs met een bericht dat men niet goed weet wanneer zij wel of niet 112 kunnen bellen.