Bestuurder A-klasse met de schrik vrij na ongeluk

Bestuurder A-klasse met de schrik vrij na ongeluk

Gisteren was het weer raak op de John Frostbrug in Arnhem. Een bizarre aanrijding tussen twee auto’s zorgde voor een flink klap. Beide auto’s waren total loss. (Foto: HaberArnhem.nl)

Toedracht ongeluk niet bekend
Hoe het ongeluk precies tot stand kwam is niet bekend. De bestuurder van de Mercedes A klasse en de andere bestuurder kwamen met de schrik vrij na het ongeluk. Beide bestuurders zouden niet gewond geraakt zijn.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De laatste tijd zijn er vaker ongelukken op de John Frostbrug doordat bestuurders vaak bezig zijn met hun smartphone en te laat zien dat er maar een strook is richting Nijmegen. Of dat nu ook het geval was, is niet bekend.

Mercedes was een stevige bak
De zwarte Mercedes was helemaal total loss. De voorkant was helemaal ingedeukt en er was heel veel schade. Alle airbags waren bij de Mercedes er uitgesprongen en dit zorgde voor veel minder schade aan de bestuurder.

ReactiesRelated Articles

Al Fath moskee start met Arabische lessen voor dames

De zustergroep van de Al Fath moskee aan de Van Oldebarneveldstraat 25 in Arnhem begint met Arabische lessen voor dames.

Ria de Vries volgt Engin Bülbül op in Arnhemse gemeenteraad

De PvdA Arnhem maakte gisteren bekend dat Ria De Vries (1958) Engin Bülbül opvolgt als gemeenteraadslid in Arnhem. Volgens de PvdA

Dankzij Chico’s hoef je niet helemaal naar Turkije voor een Adana

Het voorbereiden en grillen van een spies met Adana is alles behalve makkelijk. Zonder vakmanschap is dit haast ook onmogelijk