Bestuurder A-klasse met de schrik vrij na ongeluk

Bestuurder A-klasse met de schrik vrij na ongeluk

Gisteren was het weer raak op de John Frostbrug in Arnhem. Een bizarre aanrijding tussen twee auto’s zorgde voor een flink klap. Beide auto’s waren total loss. (Foto: HaberArnhem.nl)

Toedracht ongeluk niet bekend
Hoe het ongeluk precies tot stand kwam is niet bekend. De bestuurder van de Mercedes A klasse en de andere bestuurder kwamen met de schrik vrij na het ongeluk. Beide bestuurders zouden niet gewond geraakt zijn.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De laatste tijd zijn er vaker ongelukken op de John Frostbrug doordat bestuurders vaak bezig zijn met hun smartphone en te laat zien dat er maar een strook is richting Nijmegen. Of dat nu ook het geval was, is niet bekend.

Mercedes was een stevige bak
De zwarte Mercedes was helemaal total loss. De voorkant was helemaal ingedeukt en er was heel veel schade. Alle airbags waren bij de Mercedes er uitgesprongen en dit zorgde voor veel minder schade aan de bestuurder.



Related Articles

Murat Kurt staat klaar voor al uw vragen over hypotheken, kredieten en verzekeringen

Ondernemer Murat Kurt is een begrip in Apeldoorn en omgeving. De Nederlandse Turk is al sinds 2012 actief met zijn

Met deze 11 tips hou je Arnhemse inbrekers buiten de woning

De politie kwam onlangs met een extra waarschuwing om woninginbraken te voorkomen en inwoners van Arnhem te waarschuwen. Met mooi

Bulgaarse dievenbende bezoekt lege huizen in Klarendal

Verschillende bronnen melden dat Bulgaarse criminelen actief zijn in de Arnhemse wijk Klarendal om woninginbraken te plegen. De groep gaat

Geverifieerd door MonsterInsights