Wielrenner krijgt stoot op zijn kaak na woordenwisseling

Wielrenner krijgt stoot op zijn kaak na woordenwisseling

Eind september krijgt een wielrenner in Arnhem een stoot op zijn kaak bij het Airborneplein. De wielrenner en de man hebben kort daarvoor een woordenwisseling. Waar dat precies over ging, is niet bekend. De man die een stoot op zijn kaak kreeg was samen met een groep aan het wielrennen. (foto: screenshot youtube)

Groep wielrenners achtervolgt door scooter

Bij het Airbornplein, wordt de groep met wielrenners, achtervolgt door een scooter met twee mannen erop. Mogelijk werden ze al een tijdje gevolgd. Net voor de tunnel geeft de man die achterop zit een trap tegen het wiel van een van de wielrenners. De wielrenner is pro en valt niet vak zijn fiets. Als de wielrenner blijft fietsen, stapt de man van de scooter af. Hij geeft het slachtoffer daarna een flinke klap op zijn kaak. De wielrenner komt hierdoor lelijk ten val.

(advertentie) advocaat amsterdam advocaat arnhem

Mannen goed in beeld

De camera die aan de andere kant van het Airborneplein staat heeft de mannen goed in beeld. De man die de klap uitdeelt rent naar de bestuurder van de scooter en klimt weer achterop. Mogelijk weten ze niet dat ook op het Airborneplein alles wordt gefilmd. De twee mannen zijn dus goed te zien voor bekenden in hun omgeving.

Bekijk de beelden van de man die een stoot uitdeelt

Bekijk hieronder de beelden van de man op de scooter en de man die achterop zit. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die weten om wie het gaat. De beelden zijn van 23 september 2021. Tot op heden heeft de politie geen informatie over de verdachten, waardoor ze niet opgepakt zijn.

ReactiesRelated Articles

Onbeperkt Turks ontbijten in hartje Arnhem voor maar tien euro

Bij Berna’s Patisserie aan de Steenstraat 1A in Arnhem kun je sinds de opening ook behalve heel veel soorten delicatessen

Explosieven Opruimingsdienst naar Klarendal vanwege 300 kilo illegaal vuurwerk

De politie in Arnhem-Noord maakte woensdagavond bekend dat de EOD (Explosieven OpruimingsDienst) met spoed naar de Sint Jans Kerkstraat gaat

Veel Arnhemmers tijdens Galatasaray – Atletico Madrid

De Turkse topploeg, waar ook Sneijder speelt, speelde gisterenavond tegen Atletico Madrid in Istanbul.  Reacties