Wielrenner krijgt stoot op zijn kaak na woordenwisseling

Wielrenner krijgt stoot op zijn kaak na woordenwisseling

Eind september krijgt een wielrenner in Arnhem een stoot op zijn kaak bij het Airborneplein. De wielrenner en de man hebben kort daarvoor een woordenwisseling. Waar dat precies over ging, is niet bekend. De man die een stoot op zijn kaak kreeg was samen met een groep aan het wielrennen. (foto: screenshot youtube)

Groep wielrenners achtervolgt door scooter

Bij het Airbornplein, wordt de groep met wielrenners, achtervolgt door een scooter met twee mannen erop. Mogelijk werden ze al een tijdje gevolgd. Net voor de tunnel geeft de man die achterop zit een trap tegen het wiel van een van de wielrenners. De wielrenner is pro en valt niet vak zijn fiets. Als de wielrenner blijft fietsen, stapt de man van de scooter af. Hij geeft het slachtoffer daarna een flinke klap op zijn kaak. De wielrenner komt hierdoor lelijk ten val.

(advertentie) advocaat amsterdam advocaat arnhem

Mannen goed in beeld

De camera die aan de andere kant van het Airborneplein staat heeft de mannen goed in beeld. De man die de klap uitdeelt rent naar de bestuurder van de scooter en klimt weer achterop. Mogelijk weten ze niet dat ook op het Airborneplein alles wordt gefilmd. De twee mannen zijn dus goed te zien voor bekenden in hun omgeving.

Bekijk de beelden van de man die een stoot uitdeelt

Bekijk hieronder de beelden van de man op de scooter en de man die achterop zit. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die weten om wie het gaat. De beelden zijn van 23 september 2021. Tot op heden heeft de politie geen informatie over de verdachten, waardoor ze niet opgepakt zijn.

ReactiesRelated Articles

28-jarige Arnhemmer slachtoffer van zware mishandeling

Op zondag 4 september rond 03:25 uur heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden op de Hanzestraat in Arnhem. Reacties

Veel bijzondere gasten tijdens iftar-maaltijd bij Oldebeth Exclusive

Het was druk afgelopen zondag tijdens een bijzondere iftar-maaltijd bij Oldebeth Exclusive in Wehl. Na verschillende recitaties uit de Koran

Man doet GTA na en gaat over de kop met auto op de Johan de Wittlaan

Een nog onbekende man heeft zondagmiddag voor veel spektakel gezorgd door op de Johan de Wittlaan in Arnhem over de