Jongedame opgepakt na verdenking van afpersing vanwege geheimen

Jongedame opgepakt  na verdenking van afpersing vanwege geheimen

Wie vanochtend vroeg rond half acht in de ochtend wakker was heeft mogelijk agenten in de straat zien staan. De agenten waren op bezoek bij een jonge vrouw die mogelijk betrokken was bij een vorm van afpersing. In dit geval ging het om een afdreiging in Arnhem. De wijkagent in Presikhaaf maakte dit vanochtend bekend. Om wat voor soort afpersing het ging, werd niet bekend gemaakt.

Op bevel van de officier van justitie langs

De agenten zijn op bevel van de officier van justitie langs geweest bij de jonge vrouw in kwestie. De vrouw wordt verdacht van afdreiging. De leeftijd van de jonge vrouw werd niet bekend gemaakt. De vrouw dreigde mogelijk met het onthullen van een geheim. De wijkagent gaf als voorbeeld dat iemand naaktfoto’s dreigt te verspreiden tegen betaling. Vanwege privacy redenen kunnen we ook niet veel kwijt over de straat waar dit gebeurde.

advocaat arnhem advocaat amsterdam (advertentie)Advocaat Ozkara: ‘Je mag geen onderscheid maken tussen Turkse burgers en EU burgers’

Aangehouden wegens verdenking van afdreiging

De jonge vrouw kreeg geen handboeien om had gewoon kleren aan toen ze met de agenten mee ging naar de politiewagen. Ze is officieel aangehouden wegens verdenking van afdreiging. Hoe lang en of ze blijft vastzitten is niet bekend gemaakt.

ReactiesRelated Articles

Rutte grijpt hard in met nieuwe coronamaatregelen

Dit zijn de nieuwste maatregelen die dinsdagavond zijn aangekondigd door Minister-President Rutte om de coronavirus tegen te gaan. De strenge

Politie doet onderzoek naar dode man in woning in Huissen

Vrijdagavond is er een dode man gevonden in een woning aan de Paalsteen in Huissen. Reacties

16-jarige Arnhemmer aangehouden voor schietincident

Na een schietincident in de nacht van zaterdag op zondag, zijn een 16 en 17-jarige aangehouden. Het gaat hier om