Jongedame opgepakt na verdenking van afpersing vanwege geheimen

Jongedame opgepakt  na verdenking van afpersing vanwege geheimen

Wie vanochtend vroeg rond half acht in de ochtend wakker was heeft mogelijk agenten in de straat zien staan. De agenten waren op bezoek bij een jonge vrouw die mogelijk betrokken was bij een vorm van afpersing. In dit geval ging het om een afdreiging in Arnhem. De wijkagent in Presikhaaf maakte dit vanochtend bekend. Om wat voor soort afpersing het ging, werd niet bekend gemaakt.

Op bevel van de officier van justitie langs

De agenten zijn op bevel van de officier van justitie langs geweest bij de jonge vrouw in kwestie. De vrouw wordt verdacht van afdreiging. De leeftijd van de jonge vrouw werd niet bekend gemaakt. De vrouw dreigde mogelijk met het onthullen van een geheim. De wijkagent gaf als voorbeeld dat iemand naaktfoto’s dreigt te verspreiden tegen betaling. Vanwege privacy redenen kunnen we ook niet veel kwijt over de straat waar dit gebeurde.

advocaat arnhem advocaat amsterdam (advertentie)Advocaat Ozkara: ‘Je mag geen onderscheid maken tussen Turkse burgers en EU burgers’

Aangehouden wegens verdenking van afdreiging

De jonge vrouw kreeg geen handboeien om had gewoon kleren aan toen ze met de agenten mee ging naar de politiewagen. Ze is officieel aangehouden wegens verdenking van afdreiging. Hoe lang en of ze blijft vastzitten is niet bekend gemaakt.

ReactiesRelated Articles

Politie Arnhem rukt massaal uit na deze ‘GTA’ beelden

Een massale knokpartij op het Brandenburgeseplein in Arnhem -Zuid zorgde er vrijdagavond voor dat bijna alle beschikbare Arnhemse agenten massaal

Martijn Leisink (D66) niet gekozen tot beste lokale bestuurder

Lang zag het eruit dat D66 wethouder uit Arnhem Martijn Leisink gekozen zou worden tot beste lokale bestuurder van Nederland.

Let op voor nieuwe oplichting bij gemeente afspraken

Ook bij de gemeente Arnhem komen klachten binnen door mensen die opgelicht zijn omdat ze afspraken hebben gemaakt bij of