Jongedame opgepakt na verdenking van afpersing vanwege geheimen

by AMS97531A123 | 15 november 2021 20:16

Wie vanochtend vroeg rond half acht in de ochtend wakker was heeft mogelijk agenten in de straat zien staan. De agenten waren op bezoek bij een jonge vrouw die mogelijk betrokken was bij een vorm van afpersing. In dit geval ging het om een afdreiging in Arnhem. De wijkagent in Presikhaaf maakte dit vanochtend bekend. Om wat voor soort afpersing het ging, werd niet bekend gemaakt.

Op bevel van de officier van justitie langs

De agenten zijn op bevel van de officier van justitie langs geweest bij de jonge vrouw in kwestie. De vrouw wordt verdacht van afdreiging. De leeftijd van de jonge vrouw werd niet bekend gemaakt. De vrouw dreigde mogelijk met het onthullen van een geheim. De wijkagent gaf als voorbeeld dat iemand naaktfoto’s dreigt te verspreiden tegen betaling. Vanwege privacy redenen kunnen we ook niet veel kwijt over de straat waar dit gebeurde.

advocaat arnhem advocaat amsterdam (advertentie)Advocaat Ozkara: ‘Je mag geen onderscheid maken tussen Turkse burgers en EU burgers’[1]

Aangehouden wegens verdenking van afdreiging

De jonge vrouw kreeg geen handboeien om had gewoon kleren aan toen ze met de agenten mee ging naar de politiewagen. Ze is officieel aangehouden wegens verdenking van afdreiging. Hoe lang en of ze blijft vastzitten is niet bekend gemaakt.

Endnotes:
  1. Advocaat Ozkara: ‘Je mag geen onderscheid maken tussen Turkse burgers en EU burgers’: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/11/15/jongedame-opgepakt-na-verdenking-van-afpersing-vanwege-geheimen/