DENK lanceert lijsttrekker in Arnhem

DENK lanceert lijsttrekker in Arnhem

Met Yıldırım Usta doet DENK de aankomende gemeenteraadsverkiezingen mee in Arnhem om de strijd aan te binden met de verharding en polarisatie en zet het in op het bestrijden van de tweedeling en kansenongelijkheid. De geboren Arnhemmer zal DENK tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 gaan leiden in Arnhem. (foto: screenshot Arnhem.nl)

Geen onbekende in gemeenteraad van Arnhem

De Arnhemmer zat de afgelopen periode al in de gemeenteraad van Arnhem en is geen onbekende in de stad. In een verklaring van DENK lezen we: ”Ook in Arnhem is DENK hard nodig! Elke dag strijdt DENK tegen ongekend onrecht en mechanismen van uitsluiting. DENK zegt wat gezegd moet worden en doet wat gedaan moet worden. Of het nu gaat om een actieplan tegen discriminatie en racisme of ons voorstel voor meer diversiteit bij de ambtelijke top.”

advocat arnhem advocaat amsterdam (ads)

Goede werk voortzetten in Arnhem

In een verklaring vervolgt Usta verder: ”Ook in de toekomst willen wij ons goede werk voortzetten en strijden voor een Arnhem met voldoende betaalbare woningen voor iedereen. Oog hebben voor een vitale lokale economie en tegelijkertijd ook duurzaam omgaan met middelen. Zo zijn er dankzij ons meer gemeentelijke stageplekken en is er meer aandacht voor energie- en mobiliteitsarmoede. Wij pleiten nog steeds voor goedkoper OV en het verlagen van de parkeertarieven.”

De fractie van DENK heeft in de gemeenteraad van Arnhem twee zetels en doet in maart 2022 weer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. De lijst met kandidaten van DENK in Arnhem zal later bekend gemaakt gaan worden. ”Met Yildirim Usta zetten we in op een rechtvaardige en leefbare gemeente voor ALLE inwoners. En met vele vrijwilligers die ons steunen kan dat niets anders dan een fantastische campagne opleveren.”, aldus Ejder Köse als voorzitter van het landelijk bestuur.

ReactiesRelated Articles

Gemeente Arnhem: Loterij gemeente Arnhem is telefoonfraude

De gemeente maakte in een persbericht bekend dat bewoners gebeld worden over deelname aan een loterij. De loterij zou ook

Aziz Zeyrek brengt bezoek aan nieuwste leden Turkse Ondernemers Vereniging

De voorzitter van de Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) Aziz Zeyrek bracht onlangs een flitsbezoek aan de nieuwste leden van de

Het Gelders huis: Kost wat, maar dan heb je ook wat

Een nieuw gebouw naast het Huis der Provincie op en rond de plek van het huidige kantoorgebouw Rijnstate, met een