Stone Island jassendief gezien op videobeelden Arnhemse zwembad

Stone Island jassendief gezien op videobeelden Arnhemse zwembad

De dader die twee weken geleden een Stone Island jas heeft gestolen bij zwembad de Grote koppel is te zien op camerabeelden van zwembad de Grote Koppel. Bronnen bevestigen dit aan de redactie. De jassendief schijnt geen onbekende te zijn en is herkenbaar in beeld omdat er geen honderden mensen op dat moment langs de camera’s lopen. (Foto: Miinto.nl)

Diefstal Stone Island jas bij de Koppel

Twee weken terug raakt een Arnhemse tiener zijn Stone Island jas kwijt toen deze hing aan de rand van een van de kleedhokjes. De jas was opeens verdwenen, nadat zijn vriend deze had gegooid over het kleedhokje van zwembad de Grote Koppel. Op beelden daarna is te zien hoe een persoon onopgemerkt naar buiten gaat, zonder dat iemand door heeft dat hij een Stone Island jas in zijn jas heeft gestopt.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Beelden jassendief Stone Island aanwezig

De beelden van de jassendief zijn via via bij de redactie terechtgekomen. Maar omdat wij de persoon in kwestie ook moeten beschermen voor zijn eigen veiligheid worden de beelden nog niet online gezet. Met enkele betrokkenen hebben we afgesproken dat we de beelden online gaan delen als de jassendief zijn ‘geleende’ Stone Island jas niet voor maandag 22 november 2021 als gevonden voorwerp terugbrengt bij de Grote Koppel.

De contactpersoon in kwestie verzekerde ons dat de beelden pas vrij worden gegeven als de jas is ingeleverd.

ReactiesRelated Articles

Personeelsbestand gemeente binnen vijf jaar afspiegeling beroepsbevolking

Er gaan zaken veranderen binnen de gemeente Arnhem met betrekking tot diversiteit bij ambtenaren en personeelsbestand. Zo wil het college

Genomineerden beste bezorgrestaurant 2020 van Arnhem bekend

De bekende bestelsite Thuisbezorgd.nl heeft de genomineerden voor de Thuisbezorgd.nl Awards van 2020 bekend gemaakt. Het is weer dus zover

Bekende Turkse advocaat gespot bij BeyMen in Amsterdam

Bekende Arnhemmer en advocaat Ismet Ozkara is gisteren gespot bij BeyMen in Amsterdam. BeyMen is een trendy Turkse lounge restuarant in