De twee vrienden werden op de grond belaagd en geschopt

by AMS97531A123 | 21 november 2021 21:37

Afgelopen zomer is een groep met drie vrienden aangevallen door een groep met jongens. Ze hadden het specifiek gemunt op een van de drie vrienden. Wat de aanleiding is geweest is niet bekend. Volgens de politie gaat het om een confrontatie die uit het niets is ontstaan. (foto: screenshot youtube)

Uit het niets werd hij aangevallen door een groep jongens

Een van drie jongens wordt aangevallen en een vriend die hem helpt krijgt ook meerdere rake klappen. De politie ziet de mishandeling live op camerabeelden en grijpt snel in door naar de locatie te gaan. Twee verdachten worden op dat moment direct aangehouden. Ondanks dat we drie maanden verder zijn is het de politie niet gelukt om twee andere verdachten aan te houden.

Politie op zoek naar twee verdachten

De foto’s van de verdachten werden gedeeld door de politie met de hoop op meer informatie. Volgens de politie gaat het om een grote groep tegenover twee mannen en werden deze mannen uit het niets belaagd. Zelfs op de grond worden de twee jongens belaagd en geschopt door de groep.

In totaal zijn er al drie verdachten aangehouden, maar is de politie ook nog steeds op zoek naar de twee verdachten waar de foto’s van zijn gedeeld. Beide slachtoffers zijn toen ook met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hieronder de beelden van de verdachten en meer informatie van de politie over deze mishandeling in het centrum van Arnhem. Of er ook beelden zijn van de mishandeling is niet bekend gemaakt.

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/11/21/de-twee-vrienden-werden-op-de-grond-belaagd-en-geschopt/