Zoektocht naar bestuurder grijze auto die aanrijding heeft gezien

by AMS97531A123 | 25 november 2021 23:17

Het ongeval van woensdagavond, aan de Ijssellaan in Arnhem, waarbij een voetgangster om het leven is gekomen heeft veel losgemaakt in de stad. De 18-jarige vrouw werd geschept door een veel te hard rijdende auto en heeft het helaas niet overleefd. Een 33-jarige Arnhemmer is aangehouden voor onderzoek. Bronnen bij de politie melden dat de auto pas na 50 meter tot stilstand kwam. Hoe hard de bestuurder van de auto reed is nog niet bekend.

Bestuurder grijze auto heeft ongeval gezien

Tijdens het ongeval zou ook een grijze auto langs zijn gereden volgens berichtgeving van de politie. Dit zou rond 18.40 uur in de avond moeten zijn. Mogelijk is het een inwoner van Presikhaaf of een voorbij rijder die op dat moment daar moest zijn. De politie is op zoek naar de bestuurder van deze grijze auto om dat hij of zij het ongeval heeft zien gebeuren. Ken jij iemand met een grijze auto, vraag het dan zo snel mogelijk even na.

Weet je meer of heb je het ongeval aan het kruispunt de Ijssellaan en Gildemeestersplein gezien bel dan direct met 0900-8844.

Help jij mee om de bestuurder te vinden?

Het is daarom enorm belangrijk om deze getuige of bestuurder zo snel mogelijk te vinden. Deel het bericht zoveel mogelijk of tag vrienden die in de buurt wonen en een grijze auto hebben. Zo kan de politie meer informatie verzamelen en gebruiken bij het onderzoek waarbij een 18-jarige vrouw uit Arnhem om het leven kwam.

advocaat arnhem advocaat amsterdam[1]
Endnotes:
  1. advocaat arnhem advocaat amsterdam: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/11/25/zoektocht-naar-bestuurder-grijze-auto-die-aanrijding-heeft-gezien/