Direct een taakstraf van 120 uur als je een nitraat bij je hebt

Direct een taakstraf van 120 uur als je een nitraat bij je hebt

De politie en het OM waarschuwen voor straffen wanneer iemand zwaar vuurwerk bij zich draagt of daarmee wordt gezien door de politie. De straffen zijn veel zwaarder dan jaren geleden, vooral omdat politie ook vaker bekogeld wordt met zwaar vuurwerk. (foto: screenshot youtube)

Een cobra of nitraat is al zwaar vuurwerk

Heb je bijvoorbeeld 1 cobra of een nitraat bij je dan kun je een taakstraf van 120 uur verwachten als dit je eerste keer is. Maar is dit niet de eerste keer en heb je vaker zwaar vuurwerk bij je gehad dan mag je rekening houden met een gevangenisstraf van 3 tot 6 maanden. De politie maakt zich steeds vaker zorgen om jongeren die met gevaarlijk vuurwerk rondlopen.

advocaat Arnhem (50.000 anderen zien dit ook)

Politie werd bekogeld met zwaar vuurwerk

Bij een van de demonstratie in Arnhem van een paar dagen geleden heeft een agent gehoorschade opgelopen. Ook is er een dienstvoertuig beschadigd nadat agenten en politievoertuigen bekogeld werden met zwaar vuurwerk. De politie is niet altijd standaard voorbereid op dit soort gevaarlijke ‘bommen’ die zomaar gegooid worden tijdens demonstraties.Related Articles

Arnhemse ondernemer wordt wekelijks twee keer aangehouden door politie

Het lijkt wel alsof HIT-teams in Arnhem en omgeving opdracht hebben gekregen om sommige ondernemers vaker te volgen. Helaas kunnen

Serieuze KNMI-waarschuwing geldt tot dinsdagmiddag

Het blijft glad de komende dagen in Arnhem en omgeving. Het KNMI heeft code geel gegeven vanwege enorme gladheid in

Vrijheid door zelfstandig reizen met Openbaar Vervoer

Uit handen van wethouder Ron K├Ânig ontvingen tien Arnhemmers dinsdagmiddag een certificaat, omdat ze de afgelopen periode zelfstandig hebben leren

Geverifieerd door MonsterInsights