Ook het meisje komt om bij fatale ongeluk A325

Ook het meisje komt om bij fatale ongeluk A325

Bij het fatale ongeluk op de A325, tussen Arnhem en Elst, gisterenavond is helaas ook een minderjarig meisje om het leven gekomen. Het meisje is helaas aan haar verwondingen overleden blijkt uit recente berichtgeving. De familie maakt helaas hele zware tijden mee, nu na de grootouders ook een kleinkind om het leven is gekomen. Wij wensen de familie veel sterkte toe met dit verlies.

Grootouders gisteren al om hete leven

De grootouders van het gezin kwamen gisteren om het leven bij het ongeval dat veel indruk heeft gemaakt in Arnhem en omgeving. De politie maakte dit al gisteren bekend toen meer informatie over het ongeval naar buiten kwam.

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Frontale klap van achteren door bestelbus

De vier personen zaten gisterenavond in de auto toen ze van achteren werden aangereden door een bestelbus. Hoe het ongeval precies heeft plaatsgevonden is niet helemaal duidelijk. Waarom de bestuurder de auto voor zich niet heeft gezien wordt nog onderzocht. De jongen heeft deze heftige aanrijding overleeft en verkeert buiten levensgevaar.

ReactiesRelated Articles

Splinternieuwe Transporter van Marokkaan in Presikhaaf uitgebrand

Een splinternieuwe Transporter van een Marokkaanse Arnhemmer is vannacht rond half drie uitgebrand. Ooggetuigen melden dit aan HaberArnhem. Dit gebeurde

Dochter Turkse ondernemer sleept diploma binnen

De dochter van de Turkse ondernemer uit Dieren laat weten dat ze haar diploma heeft behaald. Reacties

VVD Arnhem presenteert kandidatenlijst voor de verkiezingen

Ook de VVD in Arnhem heeft haar kandidatenlijst gepresenteerd voor de verkiezingen van 16 maart 2022. De lijsttrekker bij de