Ook het meisje komt om bij fatale ongeluk A325

Ook het meisje komt om bij fatale ongeluk A325

Bij het fatale ongeluk op de A325, tussen Arnhem en Elst, gisterenavond is helaas ook een minderjarig meisje om het leven gekomen. Het meisje is helaas aan haar verwondingen overleden blijkt uit recente berichtgeving. De familie maakt helaas hele zware tijden mee, nu na de grootouders ook een kleinkind om het leven is gekomen. Wij wensen de familie veel sterkte toe met dit verlies.

Grootouders gisteren al om hete leven

De grootouders van het gezin kwamen gisteren om het leven bij het ongeval dat veel indruk heeft gemaakt in Arnhem en omgeving. De politie maakte dit al gisteren bekend toen meer informatie over het ongeval naar buiten kwam.

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Frontale klap van achteren door bestelbus

De vier personen zaten gisterenavond in de auto toen ze van achteren werden aangereden door een bestelbus. Hoe het ongeval precies heeft plaatsgevonden is niet helemaal duidelijk. Waarom de bestuurder de auto voor zich niet heeft gezien wordt nog onderzocht. De jongen heeft deze heftige aanrijding overleeft en verkeert buiten levensgevaar.

ReactiesRelated Articles

De eerste plannen voor Landgoed Klingelbeek worden onthuld

Het is onder Arnhemmers een bekende plek waarover druk wordt gespeculeerd: Landgoed Klingel- beek. Het landgoed is in 2015 aangekocht

Emre maakt zijn droom waar en opent unieke Fysiotherapie Lenta

Een jongensdroom of is doorzettingsvermogen? Hoe we het ook mogen noemen, het is Emre Zorlu gelukt om zijn eigen praktijk

Fonds Creatieve Industrie Arnhem ingesteld

Creatieve ondernemers in Arnhem kunnen vanaf nu gemakkelijker een eigen werkruimte financieren. Op initiatief van Stichting Atelierbeheer SLAK, gaan Triodosbank