Fontein Blauwe Golven gaat weer spuiten in het nieuwe jaar

Fontein Blauwe Golven gaat weer spuiten in het nieuwe jaar

De fontein bij de Blauwe Golven in Arnhem gaat in het eerste kwartaal van 2022 weer water spuiten zoals dat altijd het geval was. Al jaren is de fontein niet meer in gebruik omdat onderdelen niet meer goed zijn. De gemeente gaat daar de komende periode in investeren. (foto: youtube)

De beroemde Arnhemse golven met fontein

De beroemde Arnhemse Golven (officieel een kunstwerk) was historisch voor veel Arnhemmers. Vooral in de zomermaanden werd hier massaal van gebruik gemaakt. De renovatie van de fontein begint in 2022 en zal dan weer gebruikt worden. Eerst zal er wel natuurlijk veel aangepast moeten worden, omdat apparatuur en allerlei pompen ook niet van deze tijd zijn.



Related Articles

Wethouder Jan van Dellen: ‘Eind 2020 kunnen Arnhemmers terecht in het nieuwe zwembad’

Komend voorjaar (2019) kan worden gestart met de voorbereidingen voor de nieuwbouw van zwembad Valkenhuizen. (foto: Pixabay.com)

Lunchroom Rico aan de Steenstraat in Arnhem krijgt een nieuwe eigenaar

De Steenstraat in Arnhem blijft booming voor ondernemers en bezoekers. Het is een van de bekendste winkelstraten van Gelderland en

Dankzij Linkplace komen werkgevers in contact met zelfstandige professionals

Linkplace is niew in het leven geroepen om werkgevers en professionals te verbinden. Het blijft namelijk een karwei om de

Geverifieerd door MonsterInsights