Man slaat winkelier na ontdekking vreemde truc met iPhone

Man slaat winkelier na ontdekking vreemde truc met iPhone

Een vooralsnog onbekende man probeerde zijn oude iPhone in te wisselen in een nieuwe variant. Dit gebeurde in het centrum van Arnhem bij een telefoonzaak. De man in kwestie, wordt nog steeds gezicht door de politie vanwege mishandeling van de winkelier. De man dacht dat de winkelier in kwestie niet al te slim zou zijn. (Foto: youtube)

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Hele vreemde wisseltruc met de iPhone

Tijdens het bekijken van een nieuwe iPhone krijgt de winkelier een iPhone terug die minder weegt en allerlei krasjes heeft op het toestel. Als hij hier wat van zegt loopt de man weg en wordt hij achterna gezeten door de winkelier. na het aanspreken krijgt de winkelier enkele rake klappen van de man in beeld. Daarna verdwijnt de man en is hij niet meer gevonden.

De politie zoekt naar getuigen en de man die de winkelier een dikke lip heeft bezorgd. Ook waarschuwt de politie voor meer van dit soort wisseltrucs waarbij telefoons omgewisseld worden zonder dat het in eerste instantie opvalt.,

ReactiesRelated Articles

Onveilige verkeerssituaties in Klarendal vanwege grote vrachtwagens

Het is eigenlijk een vraag die velen in de wijk zich afvragen. Is de Klarendalseweg geschikt voor te grote vrachtwagens

Referendum in Arnhem over woningbouw op de Stadsblokken en Meinerswijk

Op 30 november zal er in Arnhem een referendum plaatsvinden over toegevoegde woningbouw op de Stadsblokken en Meinerswijk (overkant Rijnkade).

Arnhem introduceert stadsparkeren

Vanaf vandaag kunnen inwoners en bezoekers van Arnhem gebruikmaken van een nieuwe mogelijkheid om te betalen voor het parkeren: stadsparkeren.