Vanwege privacy naam dode Turkse vrouw niet bekend gemaakt

Vanwege privacy naam dode Turkse vrouw niet bekend gemaakt

De politie weet inmiddels wie de vrouw is die vrijdagavond levenloos in een vijver bij de Velperweg lag. Eerder had de politie nog veel vragen over de dood van de Turks vrouw. Diverse bronnen bevestigen dat er geen sprake is van een misdrijf. (foto: Pixabay)

Via sociale media worden foto’s van de dode vrouw gedeeld

De familie en vrienden van de vrouw zijn ook al op de hoogte gebracht. Via sociale media worden berichten door vrienden gedeeld en zijn er steunbetuigingen richting de familie. Uit respect voor de familie en nabestaanden zullen wij ook geen namen vermelden. De redactie kreeg al eerder een bericht over het overlijden van de vrouw. Maar omdat het niet ging om officiële bronnen is er bewust gewacht met publicatie.

Vrijdagavond rond 22.00 uur in de vijver gevonden

Ondanks reanimatiepogingen bleef de vrouw vrijdagavond rond 22.00 uur levenloos liggen. Omstanders hadden de vrouw eerder uit de vijver gehaald, nog voordat de hulpdiensten ter plekke waren. Helaas had reanimatie geen effect meer. Hoe de vrouw in de vijver is terecht gekomen is niet duidelijk. De politie sluit in ieder geval al wel een misdrijf uit.

De melding bij de politie kwam vrijdagavond om exact 21:48 uur over een persoon te water aan de Velperweg/Raapopseweg.

ReactiesRelated Articles

VIDEO Gast steelt €1250 van 86-jarige man

De politie is druk opzoek naar de man die te zien is in de video. Reacties

DENK Partijvoorzitter genoot van heerlijke linzensoep in Arnhem-Zuid

DENK-partijvoorzitter Selcuk Ozturk is onlangs gespot in Arnhem-Zuid. De mede-oprichter van de DENK was in Arnhemse wijk Malburgen voor campagneactiviteiten

Politie ontdekt hennepplantage aan de Broekstraat

De politie heeft maandagochtend een hennepplantage ontdekt aan de Broekstraat in Arnhem. Om hoeveel planten het exact ging is niet