Vanwege privacy naam dode Turkse vrouw niet bekend gemaakt

Vanwege privacy naam dode Turkse vrouw niet bekend gemaakt

De politie weet inmiddels wie de vrouw is die vrijdagavond levenloos in een vijver bij de Velperweg lag. Eerder had de politie nog veel vragen over de dood van de Turks vrouw. Diverse bronnen bevestigen dat er geen sprake is van een misdrijf. (foto: Pixabay)

Via sociale media worden foto’s van de dode vrouw gedeeld

De familie en vrienden van de vrouw zijn ook al op de hoogte gebracht. Via sociale media worden berichten door vrienden gedeeld en zijn er steunbetuigingen richting de familie. Uit respect voor de familie en nabestaanden zullen wij ook geen namen vermelden. De redactie kreeg al eerder een bericht over het overlijden van de vrouw. Maar omdat het niet ging om officiƫle bronnen is er bewust gewacht met publicatie.

Vrijdagavond rond 22.00 uur in de vijver gevonden

Ondanks reanimatiepogingen bleef de vrouw vrijdagavond rond 22.00 uur levenloos liggen. Omstanders hadden de vrouw eerder uit de vijver gehaald, nog voordat de hulpdiensten ter plekke waren. Helaas had reanimatie geen effect meer. Hoe de vrouw in de vijver is terecht gekomen is niet duidelijk. De politie sluit in ieder geval al wel een misdrijf uit.

De melding bij de politie kwam vrijdagavond om exact 21:48 uur over een persoon te water aan de Velperweg/Raapopseweg.Related Articles

Arnhemse Moslims, Christenen en Joden gaan met elkaar in gesprek

Zaterdag 12 maart organiseert Arnhems Platform voor Levensbeschouwingen een dag van Dialoog in MFC Omnibus Schuytgraaf, Pallas Atheneplein 2. De

Twee Arnhemmers (39 en 44) gewond bij steekincident in Park Sonsbeek

Zondagavond raakten twee Arnhemmers gewond door een stadsgenoot in Park Sonsbeek.

Groenlinks winnaar in Arnhem met 7 zetels

Groenlinks heeft de gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem gewonnen door 7 zetels te behalen. Ondanks 1,5% minder stemmen dan in 2018, bleef

Geverifieerd door MonsterInsights