Vanwege privacy naam dode Turkse vrouw niet bekend gemaakt

Vanwege privacy naam dode Turkse vrouw niet bekend gemaakt

De politie weet inmiddels wie de vrouw is die vrijdagavond levenloos in een vijver bij de Velperweg lag. Eerder had de politie nog veel vragen over de dood van de Turks vrouw. Diverse bronnen bevestigen dat er geen sprake is van een misdrijf. (foto: Pixabay)

Via sociale media worden foto’s van de dode vrouw gedeeld

De familie en vrienden van de vrouw zijn ook al op de hoogte gebracht. Via sociale media worden berichten door vrienden gedeeld en zijn er steunbetuigingen richting de familie. Uit respect voor de familie en nabestaanden zullen wij ook geen namen vermelden. De redactie kreeg al eerder een bericht over het overlijden van de vrouw. Maar omdat het niet ging om officiële bronnen is er bewust gewacht met publicatie.

Vrijdagavond rond 22.00 uur in de vijver gevonden

Ondanks reanimatiepogingen bleef de vrouw vrijdagavond rond 22.00 uur levenloos liggen. Omstanders hadden de vrouw eerder uit de vijver gehaald, nog voordat de hulpdiensten ter plekke waren. Helaas had reanimatie geen effect meer. Hoe de vrouw in de vijver is terecht gekomen is niet duidelijk. De politie sluit in ieder geval al wel een misdrijf uit.

De melding bij de politie kwam vrijdagavond om exact 21:48 uur over een persoon te water aan de Velperweg/Raapopseweg.

ReactiesRelated Articles

Klarendaller Niyazi Dinc voorbeeld voor veel jongeren

Klarendaller Niyazi Dinc is met zijn leefstijl een voorbeeld voor veel jongeren in de Arnhemse wijk en de stad. De

Gerrit Breeman volgt Kees Bakker op als nieuwe voorzitter van SBV Vitesse

Volkshuisvesting directeur Gerrit Breeman treedt toe tot het bestuur van Stichting Betaald Voetbal ‘Vitesse Arnhem’. Hij volgt Kees Bakker op,

RTL Nieuws: Basisschool Ibn-i Sina beste basisschool van Arnhem

Basisschool Ibn-i Sina is volgens de redactie van RTL Nieuws de beste basisschool van Arnhem. De school scoort een 7,9, waar het