Meer details over dood vrouw (34) bij Velperweg

Meer details over dood vrouw (34) bij Velperweg

De vrouw die vrijdagavond in een vijver aan de Velperweg werd gevonden is zoals eerder aangekondigd niet door een misdrijf om het leven gekomen. De 34-jarige Arnhemse was aan het hardlopen toen ze ter hoogte van de Velperweg (Akzo Nobel) onwel werd. Niet veel later is ze gevonden door omstanders.

Hartaanval tijdens het hardlopen

Diverse bronnen in de stad melden dat vrouw een hartaanval kreeg tijdens het joggen. Toen ze onwel werd, is ze daarna in de vijver terecht gekomen. Hoe lang ze daar heeft gelegen is niet bekend gemaakt. Omstanders hebben de vrouw in de vijver gezien en hebben daarna met 112 gebeld.

Toen de hulpdiensten arriveerden rond 22.00 uur in de avond was de vrouw nog in leven. Ondanks alle reanimatiepogingen was het niet meer mogelijk om de vrouw te redden. Gisteren werd al bekend dat de vrouw niet door een misdrijf om het leven was gekomen.

Toen het nieuws bekend werd hebben vrienden en familieleden van de vrouw de plek opgezocht. Volgens aanwezigen leidde dit tot emotionele momenten. Ook werden bloemen neergelegd en kaarsen aangestoken door bezoekers.



Related Articles

Nieuwste moskee in Arnhem krijgt zonnepanelen en veel ruimte voor fiets

Dinsdagavond heeft een meerderheid van de aanwezigen gekozen voor het ontwerp van de nieuwe moskee aan de Westervoortsedijk. De moskee,

Politie maakt doodsoorzaak oude man in Presikhaaf bekend

De politie heeft bekend gemaakt hoe de oude man in Presikhaaf kwam te overlijden. De oude man, wonende in de

Nieuwste flitspaal van Arnhem levert meer bekeuringen op

Het Nieuwe Plein in Arnhem krijgt een nieuwe digitale flitspaal. Volgens de politie maakt deze flitspaal deel uit van een

Geverifieerd door MonsterInsights