Meer details over dood vrouw (34) bij Velperweg

Meer details over dood vrouw (34) bij Velperweg

De vrouw die vrijdagavond in een vijver aan de Velperweg werd gevonden is zoals eerder aangekondigd niet door een misdrijf om het leven gekomen. De 34-jarige Arnhemse was aan het hardlopen toen ze ter hoogte van de Velperweg (Akzo Nobel) onwel werd. Niet veel later is ze gevonden door omstanders.

Hartaanval tijdens het hardlopen

Diverse bronnen in de stad melden dat vrouw een hartaanval kreeg tijdens het joggen. Toen ze onwel werd, is ze daarna in de vijver terecht gekomen. Hoe lang ze daar heeft gelegen is niet bekend gemaakt. Omstanders hebben de vrouw in de vijver gezien en hebben daarna met 112 gebeld.

Toen de hulpdiensten arriveerden rond 22.00 uur in de avond was de vrouw nog in leven. Ondanks alle reanimatiepogingen was het niet meer mogelijk om de vrouw te redden. Gisteren werd al bekend dat de vrouw niet door een misdrijf om het leven was gekomen.

Toen het nieuws bekend werd hebben vrienden en familieleden van de vrouw de plek opgezocht. Volgens aanwezigen leidde dit tot emotionele momenten. Ook werden bloemen neergelegd en kaarsen aangestoken door bezoekers.

ReactiesRelated Articles

Rijn IJssel studenten geven gevonden voorwerpen een nieuw leven

Ter gelegenheid van het Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) zijn Luxor Live en Rijn IJssel een bijzondere samenwerking aangegaan.

Koop goedkoop tickets voor alle Europa League wedstrijden van Vitesse

Tot en met zondag 3 september kunnen Vitessefans voor aantrekkelijke prijzen passse-partouts kopen voor de Europese thuiswedstrijden. (Foto: Vitesse.nl) 

Teammanager AFC Generalex op bezoek bij Born To Cut

De teammanager van AFC Generalex (futsal), Ferhan Basaran, is onlangs gespot bij barbersalon Born to Cut. Reacties