Moush Moush gaat per direct dicht vanwege omstandigheden

Moush Moush gaat per direct dicht vanwege omstandigheden

Eethuis Moush Moush in het centrum van Arnhem gaat per direct dicht. Dit maakte het bedrijf bekend via sociale media. Moush Moush is bekend van haar authentieke Syrische gerechten in het hartje van Arnhem. (Foto: Google Streetview)

Eigenaar onverwacht hele week in België

De eigenaar van Moush Moush moet de hele week in Belgie zijn vanwege spoedoperatie(s) van zijn moeder. Afhankelijk van de eerste operatie kan het verblijf een week lang duren. Het bedrijf maakte bekend dat het hierbij niet gaat om geplande operaties. In die tussentijd kan er dus ook niets besteld worden via eethuis Moush Moush.

Eethuis Moush Moush maakte al zware tijden mee vanwege de coronacrisis en kreeg veel steun van klanten om deze periode te overleven. De beslissing van de eigenaar om zijn moeder bij te staan in Belgie, maakt duidelijk hoe nog steeds in het Midden-Oosten wordt gekeken naar de waarde van de moeder in een gezin. Alleen maar respect voor de eigenaar.

Meer informatie over Eethuis Moush Moush kunt u teruglezen via de website van het bedrijf.Related Articles

Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten

Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten. De bekende Hairsalon uit Deventer opende drie jaar geleden een tweede vestiging

Twee auto’s in brand gestoken in Dieren

Iets na half twee in de nacht van zondag op de maandag kwam er een melding binnen dat er twee

Doodgeschoten Arnhemse was 31-jarige Youssra

De 31-jarige Arnhemse die op 6 juli werd neergeschoten is de 31-jarige Youssra Seyah. BoevenNieuws.pro bracht dit naar buiten. Het

Geverifieerd door MonsterInsights