Moush Moush gaat per direct dicht vanwege omstandigheden

Moush Moush gaat per direct dicht vanwege omstandigheden

Eethuis Moush Moush in het centrum van Arnhem gaat per direct dicht. Dit maakte het bedrijf bekend via sociale media. Moush Moush is bekend van haar authentieke Syrische gerechten in het hartje van Arnhem. (Foto: Google Streetview)

Eigenaar onverwacht hele week in Belgiƫ

De eigenaar van Moush Moush moet de hele week in Belgie zijn vanwege spoedoperatie(s) van zijn moeder. Afhankelijk van de eerste operatie kan het verblijf een week lang duren. Het bedrijf maakte bekend dat het hierbij niet gaat om geplande operaties. In die tussentijd kan er dus ook niets besteld worden via eethuis Moush Moush.

Eethuis Moush Moush maakte al zware tijden mee vanwege de coronacrisis en kreeg veel steun van klanten om deze periode te overleven. De beslissing van de eigenaar om zijn moeder bij te staan in Belgie, maakt duidelijk hoe nog steeds in het Midden-Oosten wordt gekeken naar de waarde van de moeder in een gezin. Alleen maar respect voor de eigenaar.

Meer informatie over Eethuis Moush Moush kunt u teruglezen via de website van het bedrijf.

ReactiesRelated Articles

VIDEO dit doen vaders zonder na te denken HELDEN

Dit doen vaders nou eenmaal zonder na te denken. Reacties

Kwalitaria Presikhaaf weer dicht na mislukte overname

Kwalitaria Delifrance in winkelcentrum Presikhaaf mag weer op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar. De winkelruimte met horeca op het

VIDEO Turkije-expert Elfrink reageert op Turkse ‘spanningen’ in Arnhem

Hoewel er amper onrust of spanningen zijn binnen de Turkse gemeenschap in Arnhem, zijn er toch ‘journalisten’ die dit anders