Moush Moush gaat per direct dicht vanwege omstandigheden

Moush Moush gaat per direct dicht vanwege omstandigheden

Eethuis Moush Moush in het centrum van Arnhem gaat per direct dicht. Dit maakte het bedrijf bekend via sociale media. Moush Moush is bekend van haar authentieke Syrische gerechten in het hartje van Arnhem. (Foto: Google Streetview)

Eigenaar onverwacht hele week in Belgiƫ

De eigenaar van Moush Moush moet de hele week in Belgie zijn vanwege spoedoperatie(s) van zijn moeder. Afhankelijk van de eerste operatie kan het verblijf een week lang duren. Het bedrijf maakte bekend dat het hierbij niet gaat om geplande operaties. In die tussentijd kan er dus ook niets besteld worden via eethuis Moush Moush.

Eethuis Moush Moush maakte al zware tijden mee vanwege de coronacrisis en kreeg veel steun van klanten om deze periode te overleven. De beslissing van de eigenaar om zijn moeder bij te staan in Belgie, maakt duidelijk hoe nog steeds in het Midden-Oosten wordt gekeken naar de waarde van de moeder in een gezin. Alleen maar respect voor de eigenaar.

Meer informatie over Eethuis Moush Moush kunt u teruglezen via de website van het bedrijf.

ReactiesRelated Articles

Patrick Arink legt uit waarom hij stopt met nieuwswebsite Arnhem Direct

Het was al een tijdje rustig rondom Patrick Arink. Hij deelde nog amper tweets en niemand wist wat er eigenlijk

Elsweide E1 heeft geen moeite met Rheden E2

De E1 van Elsweide is de competitie in de tweede klasse goed begonnen tegen Rheden E2. De wedstrijd die zaterdag

Arnhemse Slaapkenner Damminga wordt Morgana Damminga!

Het Arnhemse winkelpubliek is het vast al opgevallen: Slaapkenner Damminga heeft zijn deuren gesloten. Niet om voorgoed dicht te blijven,