Arrestatie bekende barber tijdens prank met Van der Meijde

Arrestatie bekende barber tijdens prank met Van der Meijde

De bekende voormalige profvoetballer (Ajax en Inter) en influencer, Andy van der Meijde, was onlangs te gast bij Barber Talks van de bekende Arnhemse barber ‘Alem the Barber’. In een leuke en grappige interview vertelde Van der Meijde waar het allemaal begon in Arnhem en waar het allemaal misging als voetballer. De voetballer raakte wel in shock toen opeens twee boomlange agenten binnenkwamen. Hij was namelijk niet op de hoogte van wat er nog ging gebeuren.

Alem the Barber gearresteerd vanwege mishandeling

De agenten, Yilmaz en Frank, bekend van hun werkzaamheden in de Arnhemse wijk Presikhaaf, kwamen tijdens de opnames naar binnen om Alem the Barber aan te houden. De barber zou afgelopen weekend betrokken zijn bij een mishandeling op de Korenmarkt en moest daardoor van de officier van justitie mee met de agenten. Van der Meijde was zichtbaar aangedaan en wist even niet hoe hij moest handelen. Hij had ook niet door dat het om een ‘prank’ ginf en riep meteen tegen de cameraman om door te gaan met filmen. Van der Meijde kon zijn lach niet meer inhouden toen duidelijk werd dat het om een grap ging. Kijk hieronder naar de beelden van Barbertalks met Andy van der Meijde.

Van der Meijde heel open over misstappen in zijn leven

Van der Meijde is geboren en getogen in Arnhem tot zijn dertiende. Hij begon met voetballen bij de Arnhemse vereniging AZ 2000, daarna bij de amateurs van Vitesse 1892 en vertrok op zijn dertiende naar Ajax. De speler heeft veel ellende meegemaakt en heeft ook spijt van het feit dat hij maar 17 keer voor Oranje uitkwam. Openlijk reageerde Van der Meijde op alle vragen die werden gesteld. Op een vraag of alles van zijn vrouw zomaar online geplaatst mag worden reageerde zijn vrouw: ‘Schat als het geld oplevert moet je het gewoon doen.”

Voetbalcarriere met Ibramihovic en Emre Belezöğlu

Van der Meijde speelde met de grote voetballers, waaronder Zlatan Ibrahimovic. Hij speelde ook met de Turkse internationals Emre Belozoglu en Okan Buruk. ”Beiden waren fijne jongens. Emre was buiten het veld echt een hele vriendelijke en lieve jongen. Echt een goede gozer. Maar eenmaal op het veld werd hij agressief omdat hij een winnersmentaliteit had. Hij wilde nooit verliezen.”

ReactiesRelated Articles

Ex-imam Turkiyem moskee neemt afscheid van Arnhemmers

Iets langer dan een jaar geleden werd imam Ahmet Tas met veel bombarie weggestuurd uit Arnhem. Hij werd halsoverkop met

Nieuwe wijkagenten in Arnhem-Zuid

Met ingang van het nieuwe jaar heeft er een aantal wijzigingen plaatsgevonden in de bezetting van de wijkagenten. Dat betekent

Bulgaarse dievenbende bezoekt lege huizen in Klarendal

Verschillende bronnen melden dat Bulgaarse criminelen actief zijn in de Arnhemse wijk Klarendal om woninginbraken te plegen. De groep gaat