De Laminaat Specialist opent grootste outlet store in Arnhem

De Laminaat Specialist opent grootste outlet store in Arnhem

De Laminaat Specialist in Arnhem opent op korte termijn een nieuwe outlet store aan de bloemstraat in Arnhem. Het pand waar voorheen een Syrische supermarkt was gevestigd is omgetoverd in een showroom met allerlei soorten laminaat. Het pand zit nu al vol met meer dan honderd soorten laminaat in allerlei verschillende prijsklassen. Dit maakte het bedrijf bekend via sociale media.

Hier uw banner?

Grootste outletwinkel voor vloeren in Gelderland

Deze locatie van de Laminaat Specialist wordt meteen ook de grootste van heel Gelderland. Nergens anders kun je op een plek zoveel soorten laminaat bij elkaar vinden en uitkiezen. De Laminaat Specialist bestaat al jaren en heeft nu de stap gezet om te groeien. Of het nu gaat om waterbestendige laminaat of een pvc-click vloer bij de Laminaat Specialist , er is er altijd oog voor detail. En dat weten de experts op een heldere manier uit te leggen wanneer u advies nodig heeft.

Al meer dan 10 jaar ervaring met het leggen van laminaat

De Laminaat Specialist bestaat al langer dan 10 jaar en is een van de toonaangevende vloerbedrijven in de regio. Met de nieuwe outlet store zal het bedrijf nog meer soorten visgraat laminaat en andere varianten gaan aanbieden. Hoe meer keuze hoe meer vreugde voor de consument. Wanneer de opening exact zal zijn, is niet bekend. Volg daarom onderstaande pagina voor meer informatie.

Meer informatie over: De Laminaat Specialist



Related Articles

Tevreden met de bomen in Arnhem of klachten?

Alle Arnhemmers kunnen voortaan meepraten over het nieuwe bomenbeleid in de stad. Je kunt zelf bepalen hoe of wanneer je

Twee Arnhemmers (39 en 44) gewond bij steekincident in Park Sonsbeek

Zondagavond raakten twee Arnhemmers gewond door een stadsgenoot in Park Sonsbeek.

Arnhem steekt handen uit mouwen tijdens Nationale Boomfeestdag

Op woensdag 22 maart worden er in Arnhem weer honderden bomen geplant tijdens de Nationale Boomfeestdag. Wethouder Ine van Burgsteden

Geverifieerd door MonsterInsights