PvdA-jongeren in actie voor een socialer en eerlijker Arnhem

PvdA-jongeren in actie voor een socialer en eerlijker Arnhem

De Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen (JS), de jongerenorganisatie gelieerd aan de PvdA, strijdt voor een eerlijker en socialer Arnhem. Voorzitter Moïsha de Vries, woonachtig in de gemeente Arnhem plaatste op 5 december samen met de jonge kandidaat raadsleden van de PvdA de zogeheten “Sinterklaaseisen” voor het gemeentehuis. De Sinterklaaseisen bevatten zes eisen die zij met oog op de gemeenteraadsverkiezingen van aankomend jaar – werkelijkheid willen zien worden. Daarmee wordt volgens Moïsha Arnhem opener, duurzamer en bovenal socialer.

Tijd voor een goede aanpak

Moïsha van de Jonge Socialisten vindt dat het tijd is voor een goede aanpak omdat niet iedereen in Arnhem dezelfde kansen krijgt. Zo stelt zij: “Bijvoorbeeld starters hebben geen eerlijke kans op de woningmarkt en daar moeten wij iets aan doen. We kunnen niet langer langs de zijlijn staan en toe kijken hoe de woning”markt” in elkaar stort.”

Gemeente Arnhem moet er voor iedereen zijn

‘Onze mooie gemeente moet er zijn voor iedereen. Dat betekent dat wij ervoor willen zorgen dat inwoners voldoende worden ondersteund als dat nodig is. Daarnaast moet niet alleen de leefbaarheid op de korte termijn centraal staan. Ook de lange termijn moet worden meegenomen.’, stelt Moïsha. 

ReactiesRelated Articles

‘Snuivende’ Vitesse-hooligans zorgen voor rellen in Arnhem

De rellen die vanmiddag voor de wedstrijd Vitesse-Southampton begonnen zijn volgens een ooggetuige, vooral te danken aan ‘snuivende’ Vitesse fans

Politie heeft amper grip op stijgende aantal hennepkwekerijen

De politie in Arnhem is ‘blijven zitten’ als het gaat om het tegenhouden van illegale hennepkwekerijen. Arnhem is in de

VIDEO Man doet verdwijntruc met telefoon en denkt slim te zijn

Hij loopt een telefoon zaak in en stuurt de werknemer met een vraag richting het magazijn een dan grijpt hij