PvdA-jongeren in actie voor een socialer en eerlijker Arnhem

PvdA-jongeren in actie voor een socialer en eerlijker Arnhem

De Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen (JS), de jongerenorganisatie gelieerd aan de PvdA, strijdt voor een eerlijker en socialer Arnhem. Voorzitter Moïsha de Vries, woonachtig in de gemeente Arnhem plaatste op 5 december samen met de jonge kandidaat raadsleden van de PvdA de zogeheten “Sinterklaaseisen” voor het gemeentehuis. De Sinterklaaseisen bevatten zes eisen die zij met oog op de gemeenteraadsverkiezingen van aankomend jaar – werkelijkheid willen zien worden. Daarmee wordt volgens Moïsha Arnhem opener, duurzamer en bovenal socialer.

Tijd voor een goede aanpak

Moïsha van de Jonge Socialisten vindt dat het tijd is voor een goede aanpak omdat niet iedereen in Arnhem dezelfde kansen krijgt. Zo stelt zij: “Bijvoorbeeld starters hebben geen eerlijke kans op de woningmarkt en daar moeten wij iets aan doen. We kunnen niet langer langs de zijlijn staan en toe kijken hoe de woning”markt” in elkaar stort.”

Gemeente Arnhem moet er voor iedereen zijn

‘Onze mooie gemeente moet er zijn voor iedereen. Dat betekent dat wij ervoor willen zorgen dat inwoners voldoende worden ondersteund als dat nodig is. Daarnaast moet niet alleen de leefbaarheid op de korte termijn centraal staan. Ook de lange termijn moet worden meegenomen.’, stelt Moïsha. 

ReactiesRelated Articles

Lockdown? Geen Paniek! Arnhemse gaat concurrentie aan met Zalando

Een harde lockdown of niet. Geen paniek als je in Arnhem of omgeving woont! Arnhem heeft namelijk een concurrent van

Minder misdrijven in Arnhem in eerste half jaar 2015

Maandagavond presenteerde burgemeester Herman Kaiser de actuele politie- en brandweercijfers en gaf daarop een toelichting aan de aanwezige raadsleden en de

Vrouwen nemen wraak op verkrachters

Bekijk het filmpje wat ze doen met de mannen die vrouwen hebben verkracht en/of daar een poging toe hebben gedaan.