Emre maakt zijn droom waar en opent unieke Fysiotherapie Lenta

Emre maakt zijn droom waar en opent unieke Fysiotherapie Lenta

Een jongensdroom of is doorzettingsvermogen? Hoe we het ook mogen noemen, het is Emre Zorlu gelukt om zijn eigen praktijk voor fysiotherapie te openen. De voormalige boomlange verdediger van AFC Arnhem en ESA zaalvoetbal gaat zijn expertise, opleiding en eigen ervaring meenemen in zijn praktijk Fysiotherapie Lenta aan de Weldamlaan in Arnhem. (Foto: 2014: AFC Generalex vs ESA / Emre is langste speler in het blauw)

Eerste Turkse Nederlander met een eigen praktijk

De Arnhemmer schrijft ook historie door als eerste Turkse Nederlander een eigen fysiotherapeut te openen in Gelderland. Voor zover bekend is dit vrij uniek in Arnhem en omgeving. Het is extra bijzonder omdat Zorlu ook ‘gewoon’ een kleinkind is van een Turkse gastarbeider die naar Nederland kwam om te werken in een fabriek. Niemand die dit vijftig jaar geleden kon bedenken. Inmiddels zijn Turkse Arnhemmers volledige onderdeel van de samenleving met onder andere supermarkten, advocatenkantoren en autogarages. Daar komt dus nu een fysiotherapeut bij die ook meertalig is.

uw bedrijfsreclame hier?

Waarom Emre gefascineerd raakte van de fysiotherapeutische behandelmethodes?

”Ik raakte gefascineerd van de fysiotherapeutische behandelmethodes en het vermogen van het menselijk lichaam. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de studie Fysiotherapie ben gaan volgen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Gaandeweg de opleiding kwam ik erachter dat ik van nature een persoon ben die graag andere helpt en adviezen geeft over gezondheid, sport, leefstijl en gedrag in het bijzonder. Het is dan ook niet heel vreemd dat ik de Minor Gedrag bij leefstijl en gezondheid heb gevolgd.”, aldus Emre Zorlu op zijn eigen website.

Emre is deskundig ondanks zijn jonge leeftijd. Hij heeft zelf veel lichamelijke klachten mogen ondervinden als voetballer. Eind 2014 scheurde hij zijn kruisbanden als speler van AFC Arnhem. Hiedoor moest hij maandenlang revalideren. Vanwege zijn sportachtergrond en ervaring helpt hij bezoekers met allerlei lichamelijke klanten. En denkt hij mee met behandelmethoden die worden ingezet rekening houdend met specifieke behoeften. De fysiotherapie diensten worden in zijn praktijk of bij u aan huis aangeboden.

Meer info over Fysiotherapie Lenta kunt u vinden via de website.Related Articles

Topdrukte bij Elsweide tijdens sport-en cultuurfestival

Het is zaterdag 22 en zondag 23 april feest bij voetbalvereniging Elsweide in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Met meer dan

Mustafa Iric ook gespot bij oliebollenkraam in Presikhaaf

Ondanks het koude weer (min 2) stond de bekende Arnhemmer Mustafa Iric zaterdagmiddag gewoon in de rij om oliebollen te

Arnhem in de Statiegeldalliantie

Minder zwerfafval en meer hergebruik van afval. Met dat doel dient D66 raadslid Yvonne van Hamersveld op maandag 29 januari

Geverifieerd door MonsterInsights