Ophef na vondst illegaal vuurwerk bij 4 adressen in Schuytgraaf

Ophef na vondst illegaal vuurwerk bij 4 adressen in Schuytgraaf

Naar aanleiding van een melding van de moeder van een 11-jarige heeft de politie bij vier adressen in de Arnhemse wijk Schuytgraaf zwaar illegaal vuurwerk gevonden. Dit maakte de politie bekend. Alle vier de adressen bevinden zich in de nieuwste Arnhemse wijk Schuytgraaf. De moeder van de 11-jarige nam direct contact met de politie op nadat ze zwaar vuurwerk ontdekte bij haar zoon in de kamer. (foto: archief)

11-jarige zou zwaar vuurwerk hebben gekregen van een ander

De 11-jarige jongetje zou al zijn vuurwerk hebben gekregen van een ander 11-jarige jongetje. Waar ook weer onderzoek heeft plaatsgevonden. Daar trof de politie ook veel zwaar illegaal vuurwerk aan, zoals nitraten. Bronnen uit de stad melden dat de nitraten via Snapchat te koop werden aangeboden. De politie is de moeder van het jongetje dan ook dankbaar voor het melden. ”Het is natuurlijk letterlijk levensgevaarlijk als zulke jongeren met dergelijk vuurwerk spelen.” Het jongetje bij het derde adres zou ook 11 jaar zijn

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Alle vier de adressen uit Schuytgraaf.

Het onderzoek van de politie leidde uiteindelijk ook een bezoek aan het vierde adres in Schuytgraaf. Daar kwam een 19-jarige in beeld als verdachte omdat hij ook zwaar vuurwerk in huis had liggen. Zijn telefoon is in beslag genomen door de politie. Met het bezoek aan het vierde adres ontdekte de politie ongeveer 350 stuks aan illegaal vuurwerk.

Opvallend is dat alle adressen zich bevinden in Schuytgraaf. Bronnen dichtbij de politie melden dat de adressen ook een link met elkaar hebben. Vanwege privacy redenen kunnen wij de adressen niet bekend maken. In je vermoedens hebt van illegaal of zwaar vuurwerk in de wijk, meldt dit dan snel bij de politie.Related Articles

DENK-voorman: ‘Wat de PVV zegt doet pijn, ik hou van Arnhem’

Verenigd Arnhem is bezorgd over de komst van de PVV naar Arnhem.

Veel prachtige woorden na afscheid Erwin Visser bij SML

SML promoveerde afgelopen week naar de tweede klasse van het amateurvoetbal. De club was dan trots op de jongens en

Luxor Live gaat weer open voor publiek

Onder de noemer ‘Luxor Live in de Steigers’ presenteert het Arnhemse poppodium een reeks shows waarbij het publiek vanuit een

Geverifieerd door MonsterInsights