Arnhem krijgt nog een Broodjes To Go vestiging

Arnhem krijgt nog een Broodjes To Go vestiging

De bekende Arnhemse horeca uitbater Ali Deniz bevestigde de geruchten aan HaberArnhem dat Broodjes To Go nog een vestiging opent. Arnhem krijgt er een nieuwe vestiging bij van de bekende broodjeszaak. Na het succes van de eerste winkel aan de Steenstraat was het wachten op een tweede locatie vanwege de vele positieve recensies.

Heuse concurrent voor Bakker Bart en Backwerk

De bakker met heerlijke vers belegde broodjes en crêpes is een heuse concurrent geworden voor bekende broodjeszaken zoals Bakker Bart en Backwerk. De tweede vestiging van Broodjes To Go komt in winkelcentrum Presikhaaf naast Stomerij Zeyrek. Broodjes To Go is niet uniek maar wel bijzonder. In tegenstelling tot de grote landelijke ketens heeft Broodjes To Go een broodje gezond en ook gewoon een broodje sucuk met omelet in het assortiment.

De gesprekken met verhuurder Wereldhave (eigenaar winkelcentrum Presikhaaf) zijn in een ver gevorderde fase en het is alleen nog wachten op de puntjes op de i. Wanneer de vestiging exact open zal gaan is niet bekend. De succesformule van Broodjes To Go kent een eigen design en inrichting. De foodredactie heeft al schetsen gezien van een sfeervolle inrichting.

Gratis parkeren bij nieuwe vestiging Broodjes To Go

De nieuwe vestiging van Broodjes To Go heeft iets meer pluspunten dan de locatie aan de Steenstraat. Winkelcentrum Presikhaaf kent nog steeds gratis parkeren, terwijl je aan de Steenstraat € 2,95 per uur kwijt bent. Ook heeft de nieuwe vestiging meer zitplaatsen.

ReactiesRelated Articles

Iric maakt bekend waarom hij stopt als bestuurslid

Bekende Arnhemmer Mustafa Iric stopt als bestuurslid bij voetbalvereniging Elsweide.  Bij Elsweide was Mustafa Iric verantwoordelijk voor activiteiten en allerlei

Iraanse botox arts doet wonderen met bizarre handelingen in Arnhem

Arnhem is al een tijdje een ‘botox arts’ rijker die wonderen doet met speciale ingrijpen, zonder chirurgische ingrepen. De arts

Koningsdag bij de Türkiyem Moskee Arnhem

In Presikhaaf organiseert de Türkiyem Moskee voor het eerst een braderie met Koningsdag als hoofdthema. Op 27 april kan onder