Arnhem krijgt nog een Broodjes To Go vestiging

Arnhem krijgt nog een Broodjes To Go vestiging

De bekende Arnhemse horeca uitbater Ali Deniz bevestigde de geruchten aan HaberArnhem dat Broodjes To Go nog een vestiging opent. Arnhem krijgt er een nieuwe vestiging bij van de bekende broodjeszaak. Na het succes van de eerste winkel aan de Steenstraat was het wachten op een tweede locatie vanwege de vele positieve recensies.

Heuse concurrent voor Bakker Bart en Backwerk

De bakker met heerlijke vers belegde broodjes en crêpes is een heuse concurrent geworden voor bekende broodjeszaken zoals Bakker Bart en Backwerk. De tweede vestiging van Broodjes To Go komt in winkelcentrum Presikhaaf naast Stomerij Zeyrek. Broodjes To Go is niet uniek maar wel bijzonder. In tegenstelling tot de grote landelijke ketens heeft Broodjes To Go een broodje gezond en ook gewoon een broodje sucuk met omelet in het assortiment.

De gesprekken met verhuurder Wereldhave (eigenaar winkelcentrum Presikhaaf) zijn in een ver gevorderde fase en het is alleen nog wachten op de puntjes op de i. Wanneer de vestiging exact open zal gaan is niet bekend. De succesformule van Broodjes To Go kent een eigen design en inrichting. De foodredactie heeft al schetsen gezien van een sfeervolle inrichting.

Gratis parkeren bij nieuwe vestiging Broodjes To Go

De nieuwe vestiging van Broodjes To Go heeft iets meer pluspunten dan de locatie aan de Steenstraat. Winkelcentrum Presikhaaf kent nog steeds gratis parkeren, terwijl je aan de Steenstraat € 2,95 per uur kwijt bent. Ook heeft de nieuwe vestiging meer zitplaatsen.Related Articles

Meest recente wegwerkzaamheden in Arnhem

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat

Arnhem en Nijmegen gaan samen 50 miljoen euro investeren in regio

Gemeente Arnhem, gemeente Nijmegen en de provincie Gelderland gaan samen 50 miljoen euro investeren om de regio weer te brengen

Supermarkt Güven heet concurrentie ‘welkom’ met stuntprijzen

Bij Guven Supermarkt in Presikhaaf zijn alle remmen losgegaan nu concurrent Mert Markt met aanbiedingen komt voor de opening van

Geverifieerd door MonsterInsights