Man haalt schap met koffiepakken leeg en loopt weg

Man haalt schap met koffiepakken leeg en loopt weg

De Jumbo in Duiven is nog steeds op zoek naar de man (die te zien is op onderstaande de beelden) die heel veel koffie meeneemt zonder te betalen. Net voor de zomer pakt de man meerdere pakjes Douwe Egberts koffie en haalt de schappen leeg. Op dat moment wordt dit ook door niemand gesignaleerd. (Foto: youtube)

Speciale truc om koffie eerst weg te stoppen

Om geen aandacht te trekken legt de man eerst alle pakjes onder in zijn winkelwagen. In plaats van dat hij ze legt in zijn winkelwagen. Als de man later langs de kassa’s rijdt zijn de pakjes met koffie verdwenen. De oplettende kijker ziet dat de pakjes onder zijn jas liggen. Pas later op de dag is bekend geworden dat de vakken met Douwe Egberts helemaal leeg zijn geplunderd.

DE snelfiltermaling is heel erg gewild

De snelfiltermaling van Douwe Egberts is duur en doet het ook heel goed bij veelplegers. Omdat de pakjes ook stevig en goed verpakt zijn kunnen ze makkelijk en snel weggestopt worden. En de veelplegers weten dit, waardoor deze pakjes altijd gewild blijven.

Mocht je de man herkennen en de politie willen bellen dan kan dat via 0800-6070.

ReactiesRelated Articles

Beelden Ome Joops Tour in de hondekop trein

De tiendaagse fietsroute voor kinderen uit Arnhem van Ome Joops Tour leidde de lange etappe naar Groningen per trein af.

Ken jij iemand in Arnhem die een lintje verdient?

Je kunt je in Nederland inzetten voor goede doelen. Vaak doen deze mensen dit dan ook zonder eigenbelang, maar wel

Wethouder Financiƫn laat Arnhemse ondernemers niet in de steek

De gemeente Arnhem gaat ondernemers weer uitstel van betaling verlenen voor gemeentelijke belastingen. (foto: screenshot youtube) Het gaat dan om