Man haalt schap met koffiepakken leeg en loopt weg

Man haalt schap met koffiepakken leeg en loopt weg

De Jumbo in Duiven is nog steeds op zoek naar de man (die te zien is op onderstaande de beelden) die heel veel koffie meeneemt zonder te betalen. Net voor de zomer pakt de man meerdere pakjes Douwe Egberts koffie en haalt de schappen leeg. Op dat moment wordt dit ook door niemand gesignaleerd. (Foto: youtube)

Speciale truc om koffie eerst weg te stoppen

Om geen aandacht te trekken legt de man eerst alle pakjes onder in zijn winkelwagen. In plaats van dat hij ze legt in zijn winkelwagen. Als de man later langs de kassa’s rijdt zijn de pakjes met koffie verdwenen. De oplettende kijker ziet dat de pakjes onder zijn jas liggen. Pas later op de dag is bekend geworden dat de vakken met Douwe Egberts helemaal leeg zijn geplunderd.

DE snelfiltermaling is heel erg gewild

De snelfiltermaling van Douwe Egberts is duur en doet het ook heel goed bij veelplegers. Omdat de pakjes ook stevig en goed verpakt zijn kunnen ze makkelijk en snel weggestopt worden. En de veelplegers weten dit, waardoor deze pakjes altijd gewild blijven.

Mocht je de man herkennen en de politie willen bellen dan kan dat via 0800-6070.

ReactiesRelated Articles

Beter opvallen dankzij autobelettering van PromoSign

PromoSign uit Arnhem is meer dan alleen een reclamebedrijf. Het bedrijf de laatste jaren enorm gegroeid en is een van

Rutte grijpt hard in met nieuwe coronamaatregelen

Dit zijn de nieuwste maatregelen die dinsdagavond zijn aangekondigd door Minister-President Rutte om de coronavirus tegen te gaan. De strenge

VIDEO Zo is de coup in Turkije begonnen

Er wordt veel gesproken over de coup in Turkije. Reacties