Turkse supermarkten voeren prijzenoorlog met aardappelen

Turkse supermarkten voeren prijzenoorlog met aardappelen

De twee Turkse supermarkten, Guven Supermarkt en MertMarkt zijn weer begonnen met hoge kortingen, en dat net voor de feestdagen.

Prijzenoorlog met aardappelen
Meest opvallende is de prijzenoorlog met 5 kilo aardappelen en 5 kilo uien. Zes dagen geleden kwam Guven Supermarkt met een scherpe prijs van €1,99 en € 1,25 voor respectievelijk 5 kilo aardappelen en 5 kilo uien. Toen MertMarkt dit zag hebben ze direct na twee dagen beide prijzen verlaagd tot respectievelijk €1,49 en € 0,99.

Voor deze prijzen kun je zelfs de koopjes bij de Aldi of Lidl niet verkrijgen. Daarom is het ook een opvallende en scherpe aanbieding waar mensen massaal op afkomen. Het is een teken dat de prijzenoorlog in Arnhem weer is begonnen of op snel korte termijn gaat beginnen.

Wachten op nieuwe reactie Guven Supermarkt
Van Guven Supermarkt weten we dat het bedrijf elke keer terugslaat met een bulk aan verlaagde prijzen voor levensmiddelen . Het is dus wachten op dat moment wanneer dit bekend gemaakt gaat worden.

Update: Als eerste reactie heeft Guven Supermarkt de tomatenpuree (Salça) van AKFA (700 gram) direct verlaagd van € 1,49 naar € 1,29. Een duidelijkere start van een prijzenoorlog in Arnhem kon haast niet.

ReactiesRelated Articles

Bestuur Turkiyem moskee in Arnhem herkozen

Door: Mustafa Koyuncu/ArnhemDe bij de HDV aangesloten Türkiyem moskee, ontving de goedkeuring om door te gaan met. Tijdens de algemene

Beelden Arnhemse burenruzie al honderdduizend keer bekeken

Een burenruzie in de Arnhemse wijk Malburgen is sinds Eerste Kerstdag bekend geworden in heel Nederland. De website GeenStijl besteedde

Praat mee over dierenwelzijn in Arnhem

Gemeente Arnhem vindt het welzijn van alle dieren die in en om de stad leven erg belangrijk. Maar hoe denk