Turkse supermarkten voeren prijzenoorlog met aardappelen

Turkse supermarkten voeren prijzenoorlog met aardappelen

De twee Turkse supermarkten, Guven Supermarkt en MertMarkt zijn weer begonnen met hoge kortingen, en dat net voor de feestdagen.

Prijzenoorlog met aardappelen
Meest opvallende is de prijzenoorlog met 5 kilo aardappelen en 5 kilo uien. Zes dagen geleden kwam Guven Supermarkt met een scherpe prijs van €1,99 en € 1,25 voor respectievelijk 5 kilo aardappelen en 5 kilo uien. Toen MertMarkt dit zag hebben ze direct na twee dagen beide prijzen verlaagd tot respectievelijk €1,49 en € 0,99.

Voor deze prijzen kun je zelfs de koopjes bij de Aldi of Lidl niet verkrijgen. Daarom is het ook een opvallende en scherpe aanbieding waar mensen massaal op afkomen. Het is een teken dat de prijzenoorlog in Arnhem weer is begonnen of op snel korte termijn gaat beginnen.

Wachten op nieuwe reactie Guven Supermarkt
Van Guven Supermarkt weten we dat het bedrijf elke keer terugslaat met een bulk aan verlaagde prijzen voor levensmiddelen . Het is dus wachten op dat moment wanneer dit bekend gemaakt gaat worden.

Update: Als eerste reactie heeft Guven Supermarkt de tomatenpuree (Salça) van AKFA (700 gram) direct verlaagd van € 1,49 naar € 1,29. Een duidelijkere start van een prijzenoorlog in Arnhem kon haast niet.Related Articles

Burgers Zoo Arnhem verliest babyneushoorn Izala

De bevalling liep al niet helemaal volgens het plan. De breedlipneushoorn Izala is kort na de geboorte overleden. Na de

D66 grootste partij in Arnhem, VVD tweede

D66 is de winnaar van de verkiezingen in de Tweede Kamer in Arnhem door 19,2%, in 2017 had de partij

Mesut Togan werkt van Paleis ’t Loo tot bij mensen thuis

Al ruim 15 jaar heeft Mesut Togan z’n bedrijf TOGAN Elektrotechniek. Daarin verbouwt hij alles wat maar te maken heeft met

Geverifieerd door MonsterInsights