Turkse supermarkten voeren prijzenoorlog met aardappelen

Turkse supermarkten voeren prijzenoorlog met aardappelen

De twee Turkse supermarkten, Guven Supermarkt en MertMarkt zijn weer begonnen met hoge kortingen, en dat net voor de feestdagen.

Prijzenoorlog met aardappelen
Meest opvallende is de prijzenoorlog met 5 kilo aardappelen en 5 kilo uien. Zes dagen geleden kwam Guven Supermarkt met een scherpe prijs van €1,99 en € 1,25 voor respectievelijk 5 kilo aardappelen en 5 kilo uien. Toen MertMarkt dit zag hebben ze direct na twee dagen beide prijzen verlaagd tot respectievelijk €1,49 en € 0,99.

Voor deze prijzen kun je zelfs de koopjes bij de Aldi of Lidl niet verkrijgen. Daarom is het ook een opvallende en scherpe aanbieding waar mensen massaal op afkomen. Het is een teken dat de prijzenoorlog in Arnhem weer is begonnen of op snel korte termijn gaat beginnen.

Wachten op nieuwe reactie Guven Supermarkt
Van Guven Supermarkt weten we dat het bedrijf elke keer terugslaat met een bulk aan verlaagde prijzen voor levensmiddelen . Het is dus wachten op dat moment wanneer dit bekend gemaakt gaat worden.

Update: Als eerste reactie heeft Guven Supermarkt de tomatenpuree (Salça) van AKFA (700 gram) direct verlaagd van € 1,49 naar € 1,29. Een duidelijkere start van een prijzenoorlog in Arnhem kon haast niet.



Related Articles

Klarendaller Hofs keert terug als assistent-coach bij Vitesse 1

Vitesse heeft de technische staf van het eerste elftal weer een bredere invulling gegeven. Nicky Hofs wordt vanuit de Onder

Undercover agenten gaan bekeuringen uitschrijven op winkelcentrum Drieslag

De politie in Arnhem-Zuid kondigde onlangs via social media aan dat het met een handhavingsactie gaat komen op winkelcentrum Drieslag.

Duizenden Arnhemmers vieren Ramadanfeest na ochtendgebed

Exact 1562 Arnhemmers waren zondagochtend vroeg naar de Turkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf gekomen voor het feestgebed. Niet

Geverifieerd door MonsterInsights