Turkse supermarkten voeren prijzenoorlog met aardappelen

Turkse supermarkten voeren prijzenoorlog met aardappelen

De twee Turkse supermarkten, Guven Supermarkt en MertMarkt zijn weer begonnen met hoge kortingen, en dat net voor de feestdagen.

Prijzenoorlog met aardappelen
Meest opvallende is de prijzenoorlog met 5 kilo aardappelen en 5 kilo uien. Zes dagen geleden kwam Guven Supermarkt met een scherpe prijs van €1,99 en € 1,25 voor respectievelijk 5 kilo aardappelen en 5 kilo uien. Toen MertMarkt dit zag hebben ze direct na twee dagen beide prijzen verlaagd tot respectievelijk €1,49 en € 0,99.

Voor deze prijzen kun je zelfs de koopjes bij de Aldi of Lidl niet verkrijgen. Daarom is het ook een opvallende en scherpe aanbieding waar mensen massaal op afkomen. Het is een teken dat de prijzenoorlog in Arnhem weer is begonnen of op snel korte termijn gaat beginnen.

Wachten op nieuwe reactie Guven Supermarkt
Van Guven Supermarkt weten we dat het bedrijf elke keer terugslaat met een bulk aan verlaagde prijzen voor levensmiddelen . Het is dus wachten op dat moment wanneer dit bekend gemaakt gaat worden.

Update: Als eerste reactie heeft Guven Supermarkt de tomatenpuree (Salça) van AKFA (700 gram) direct verlaagd van € 1,49 naar € 1,29. Een duidelijkere start van een prijzenoorlog in Arnhem kon haast niet.

ReactiesRelated Articles

Frank Tazelaar nieuwe cultuurman van Arnhem

Frank Tazelaar is benoemd tot ‘stroomversneller cultuur’ Reacties

Chaos bij Hommelstraat vanwege verdwijnen parkeerplaatsen

Wie tegenwoordig een winkel aan de Hommelstraat wil bezoeken moet rekening houden met lange wachtrijen en minder parkeerplaatsen.  Reacties

In welke Arnhemse wijk wonen de meeste Turken?

Het is altijd een discussie als Turkse Arnhemmers het erover hebben, waar nu de meeste Turken in Arnhem wonen? We