Ömer regelt een kerstboom voor de altijd behulpzame buurman Teun

Ömer regelt een kerstboom voor de altijd behulpzame buurman Teun

Ömer Yıldırım uit Arnhem wilde zijn altijd behulpzame en vrolijke buurman iets terug doen. Hij wilde zijn buurman verrassen omdat Teun een speciale buurman is: ”Een hele lieve zorgzame buurman. Hij staat eigenlijk voor iedereen klaar, terwijl in deze tijd bijna niemand elkaar durft aan te spreken.” ( foto: youtube)

Buurman Teun doet eigenlijk niets bijzonders

Teun Lindeman doet eigenlijk niets bijzonders. Dat zegt hij zelf ook in het interview bij Omroep Gelderland: ”Ik doe niks bijzonders joh.”, vertelt hij heel droog. Terwijl zijn Turkse buurman Ömer Yıldırım daar toch anders over denkt. ”De ene keer brengt hij de krant, de andere keer vraagt hij hoe het gaat of hij komt helpen. En dat is wel heel leuk.”

Alleen een beetje belangstelling in de mensen

Daarom wilde Ömer zijn buurman in het zonnetje zetten. Bij het langsbrengen van de kerstboom zie we dat buurman Teun het toch allemaal stiekem waardeert. ”Harstikke leuk! Hoe kun je dit nu verzinnen?” De vrolijke buurman Teun geeft om zijn buurt en buurtgenoten. ”Het zijn mijn buurtgenoten. We hebben een fijne straat. Zo is dat en we houden dat ook zo. Ik doe niet veel om dat zo te houden. Alleen een beetje belangstelling in de mensen.”

ReactiesRelated Articles

Chico’s Place belangrijk voor binnenstad van Arnhem

De binnenstad van Arnhem kent nog steeds te veel leegstaande panden en bezoekers die Arnhem links laten liggen vanwege een

Turkse jongen vertelt vader dat hij homo is….

Deze Duitse-Turk vertelt zijn vader dat hij een relatie heeft. Zijn vader moet erom lachen met de vraag; “jij?”. Vervolgens

Gemeente mag nieuwe weg naar winkelcentrum Presikhaaf niet openen

De Raad van State kwam gisteren met een uitspraak naar aanleiding van een kort geding over de aansluiting van de