Video waarbij dames in Arnhem gestalkt worden staat online

Video waarbij dames in Arnhem gestalkt worden staat online

De heren van YFJ TV hebben beelden online gezet van een prank waarbij ze dames midden op straat stalken. De redactie van Haber Arnhem kreeg bericht van een video die online zou staan. In hun eerste prank video laten de heren zien hoe ‘grappig’ het is om dames lastig te vallen. Niet alle dames in het centrum van Arnhem vinden het grappig dat iemand zomaar aan ze zit. Dit laten ze ook duidelijk blijken. (foto: youtube)

(ads) Welke zorgverzekering past bij uw medische behandeling?

Ben jij mijn vriendin Prank?

De heren stappen, tijdens hun prank, een voor een af op willekeurige dames, en willen dan meewandelen. Wanneer de dame merkt dat iemand aan haar zit, volgt er een snelle excuus. De heren zijn dan zogenaamd verbaasd en vragen zich af of zij niet de vriendin is van een van de twee. Niet alle dames vinden het grappig, blijkt uit de beelden. Sommige schrikken zich kapot of zijn woedend.

YFJ heeft weinig bereik

De heren van YFJ TV hebben geen grote bereik en worden maar gevolgd door 103 vaste abonnees. De vloggers zijn niet bekend en hebben op insta ook maar 10 volgers. De onderstaande beelden zijn inmiddels al wel meer dan 300 keer bekeken.

ReactiesRelated Articles

Kwalitaria ‘begint oorlog’ in Prikko met Gratis Friet

De Kwalitaria is naar maanden leegstand weer eindelijk open. De nieuwe franchisenemers maken dit wel op een heel unieke manier

Big start Giro d’Italia 2016 in Gelderland

De Giro d’Italia in 2016 start in Gelderland. Dat heeft organisator RCS Sports officieel kenbaar gemaakt tijdens een persconferentie in

Help Omeng aan een busje met de kruiwagenrace

Vervoer in de dorpen van Kameroen is niet vanzelfsprekend. Wanneer je naar het ziekenhuis moet om te bevallen, dan is