Video waarbij dames in Arnhem gestalkt worden staat online

Video waarbij dames in Arnhem gestalkt worden staat online

De heren van YFJ TV hebben beelden online gezet van een prank waarbij ze dames midden op straat stalken. De redactie van Haber Arnhem kreeg bericht van een video die online zou staan. In hun eerste prank video laten de heren zien hoe ‘grappig’ het is om dames lastig te vallen. Niet alle dames in het centrum van Arnhem vinden het grappig dat iemand zomaar aan ze zit. Dit laten ze ook duidelijk blijken. (foto: youtube)

(ads) Welke zorgverzekering past bij uw medische behandeling?

Ben jij mijn vriendin Prank?

De heren stappen, tijdens hun prank, een voor een af op willekeurige dames, en willen dan meewandelen. Wanneer de dame merkt dat iemand aan haar zit, volgt er een snelle excuus. De heren zijn dan zogenaamd verbaasd en vragen zich af of zij niet de vriendin is van een van de twee. Niet alle dames vinden het grappig, blijkt uit de beelden. Sommige schrikken zich kapot of zijn woedend.

YFJ heeft weinig bereik

De heren van YFJ TV hebben geen grote bereik en worden maar gevolgd door 103 vaste abonnees. De vloggers zijn niet bekend en hebben op insta ook maar 10 volgers. De onderstaande beelden zijn inmiddels al wel meer dan 300 keer bekeken.

ReactiesRelated Articles

Internationale coalitie zet schouders onder trolley 2.0

Een coalitie van tien partijen uit de regio Gelderland en Nordrhein-Westfalen, werken samen aan een project, dat op termijn moet

Bouw nieuw gezondheidscentrum Schuytgraaf gestart

Na een tijd van schetsen, overleggen en voorbereiden is het zo ver: de bouw van een nieuw gezondheidscentrum in Schuytgraaf

Duizenden hand in hand in Arnhem na vermeende mishandeling homostel

In Arnhem op het Gele Rijdersplein was het zaterdagmiddag bomvol tijdens de betoging tegen geweld tegen homo’s. De betoging werd