Vier Arnhemmers blijven verdacht in grootschalig onderzoek naar hennepteelt

Vier Arnhemmers blijven verdacht in grootschalig onderzoek naar hennepteelt

Vier Arnhemmers zijn recent aangehouden op verdenking van voorbereidingshandelingen voor professionele hennepteelt. Alle vier de verdachten zijn in Arnhem aangehouden. Meerdere aanhoudingen sluit de politie niet uit. (foto: archief)

Vragen over uw zorgverzekering en behandelingen

Vier Arnhemmers blijven verdacht in het onderzoek

De Arnhemmers zijn een 54-jarige man, een 55-jarige man, een 29-jarige man en een 40-jarige man. Of de mannen ook een relatie met elkaar hebben is niet bekend gemaakt. Bij een doorzoeking van een bedrijfspand en een bedrijfsloods zijn goederen aangetroffen door de politie die een relatie hebben met een illegale hennepkwekerij. Mogelijk gaat het om grote ventilatiemotoren en allerlei warmte installaties.

Twee auto’s en een geldbedrag in beslag genomen

Behalve de aanhouding van de mannen heeft de politie twee auto’s in beslag genomen en ook een geldbedrag. De verdachten zijn weer op vrije voeten en mochten naar huis. Ze blijven wel verdacht in het onderzoek. De heren zijn al langer onderzocht door de politie en diverse andere samenwerkende organisaties voor hun rol bij professionele hennepteelt. Waarom ze vrij zijn gelaten is niet bekend gemaakt.

Rol van de Arnhemmers niet helemaal duidelijk

Wat de rol van de mannen exact was is niet bekend gemaakt. Omdat de heren ook weer zijn vrijgelaten lijkt het er op dat het hier niet gaat om een grote vis. In een verklaring van de politie lezen we als laatst ook dat met ”de verkoop van goederen voor professionele en bedrijfsmatige hennepteelt wordt een bijdrage geleverd aan het opzetten van illegale hennepkwekerijen. Deze hennepkwekerijen kunnen een gevaar vormen voor hun omgeving.”

advocaat arnhem en advocaat in amsterdam

ReactiesRelated Articles

VIDEO Turkse ijsco houdt Mr. Bean voor de gek

In de video zie je hoe de Turk de wereldbekende Mr. Bean voor de gek houdt. Zijn reactie is geniaal.

Geen paniek! PreZero komt uw kerstboom ophalen

Geen paniek! PreZero komt binnenkort uw kerstboom ophalen, ongeacht of u in Presikhaaf of Alteveer woont. Het bedrijf dat voorheen

Let op oplichters die in Arnhem-Zuid met een smoes binnenkomen

De politie in Arnhem-Zuid maakte onlangs weer een melding van oplichters die met een babbeltruc woningen willen betreden. De afgelopen