Vier Arnhemmers blijven verdacht in grootschalig onderzoek naar hennepteelt

Vier Arnhemmers blijven verdacht in grootschalig onderzoek naar hennepteelt

Vier Arnhemmers zijn recent aangehouden op verdenking van voorbereidingshandelingen voor professionele hennepteelt. Alle vier de verdachten zijn in Arnhem aangehouden. Meerdere aanhoudingen sluit de politie niet uit. (foto: archief)

Vragen over uw zorgverzekering en behandelingen

Vier Arnhemmers blijven verdacht in het onderzoek

De Arnhemmers zijn een 54-jarige man, een 55-jarige man, een 29-jarige man en een 40-jarige man. Of de mannen ook een relatie met elkaar hebben is niet bekend gemaakt. Bij een doorzoeking van een bedrijfspand en een bedrijfsloods zijn goederen aangetroffen door de politie die een relatie hebben met een illegale hennepkwekerij. Mogelijk gaat het om grote ventilatiemotoren en allerlei warmte installaties.

Twee auto’s en een geldbedrag in beslag genomen

Behalve de aanhouding van de mannen heeft de politie twee auto’s in beslag genomen en ook een geldbedrag. De verdachten zijn weer op vrije voeten en mochten naar huis. Ze blijven wel verdacht in het onderzoek. De heren zijn al langer onderzocht door de politie en diverse andere samenwerkende organisaties voor hun rol bij professionele hennepteelt. Waarom ze vrij zijn gelaten is niet bekend gemaakt.

Rol van de Arnhemmers niet helemaal duidelijk

Wat de rol van de mannen exact was is niet bekend gemaakt. Omdat de heren ook weer zijn vrijgelaten lijkt het er op dat het hier niet gaat om een grote vis. In een verklaring van de politie lezen we als laatst ook dat met ”de verkoop van goederen voor professionele en bedrijfsmatige hennepteelt wordt een bijdrage geleverd aan het opzetten van illegale hennepkwekerijen. Deze hennepkwekerijen kunnen een gevaar vormen voor hun omgeving.”

advocaat arnhem en advocaat in amsterdam


Related Articles

VIDEO Zoon bekende Nederlander wordt geterroriseerd na zijn uitspraak

De zoon van de bekende Nederlander krijgt meerdere bekers bier naar zijn hoofd.

Twee Arnhemmers pakken de verkeerde en worden opgezocht

Twee Arnhemmers pakten vrijdagavond de ‘verkeerde’ en werden opgezocht.

Geverifieerd door MonsterInsights