Barlas Döner ook gewoon open tijdens feestdagen

Barlas Döner ook gewoon open tijdens feestdagen

Een woordvoerder van Barlas Döner maakte bekend dat Barlas Döner gewoon open is tijdens 1e kerstdag en oudjaarsdag (31 december). Vanwege veel vragen hierover kwam de persafdeling met dit boodschap naar buiten. 

Tijdens de lockdown is er vrijwel niets gewijzigd voor Barlas Döner. Mede omdat het sowieso gaat om een een afhaalconcept en het kraampje staat gewoon buiten waardoor veel regels die voor horeca gelden niet van toepassing zijn. Natuurlijk worden de nieuwe maatregelen wel gerespecteerd. 

Barlas staat elke donderdag, vrijdag en zaterdag bij de ALDI in de Arnhemse wijk ‘t Broek. Het bekende kraampje is al om 11:00 uur in de ochtend open. En sluit pas om 20:00 uur in de avond. Ook tijdens de lockdown geldt dat je er snel bij moet zijn, omdat het vaak al uitverkocht is voor 20:00 uur.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Jongen betast vrouw bij Velperpoort en rent weg

Zaterdag 16 april liep een jongen bij de kiosk op het station Velperpoort. De jongeman filmde een vrouw die voor

Turkse voetballer moet voor straf wedstrijd meiden fluiten

De Turkse voetballer van Fortuna Dusseldorf, Kerem Demirbay, moest voor straf een jeugdwedstrijd van de meisjes gaan fluiten. Dit deed

‘Chicos Place heeft een nieuwe eigenaar’

De bekende Arnhemse kebabzaak krijgt een nieuwe eigenaar. Diverse bronnen maakten hier melding van. De redactie ging het een en