Barlas Döner ook gewoon open tijdens feestdagen

Barlas Döner ook gewoon open tijdens feestdagen

Een woordvoerder van Barlas Döner maakte bekend dat Barlas Döner gewoon open is tijdens 1e kerstdag en oudjaarsdag (31 december). Vanwege veel vragen hierover kwam de persafdeling met dit boodschap naar buiten. 

Tijdens de lockdown is er vrijwel niets gewijzigd voor Barlas Döner. Mede omdat het sowieso gaat om een een afhaalconcept en het kraampje staat gewoon buiten waardoor veel regels die voor horeca gelden niet van toepassing zijn. Natuurlijk worden de nieuwe maatregelen wel gerespecteerd. 

Barlas staat elke donderdag, vrijdag en zaterdag bij de ALDI in de Arnhemse wijk ‘t Broek. Het bekende kraampje is al om 11:00 uur in de ochtend open. En sluit pas om 20:00 uur in de avond. Ook tijdens de lockdown geldt dat je er snel bij moet zijn, omdat het vaak al uitverkocht is voor 20:00 uur.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Ook bekende Arnhemmers aanwezig tijdens boekpresenatie

Murat Gedik, voorzitter van de Turkse Federatie Nederland, presenteerde woensdagavond in Rotterdam zijn nieuwe boek ‘Türk’e ve Özelde Avrupa Türk’üne

Eenmalige extra uitkering van 2500 euro voor horeca

Horecabedrijven die vanwege de coronavirus gesloten zijn krijgen een eenmalige uitkering van 2500 euro. (Foto: archief / Cafe Kral) Gemiddeld

Merken zoals Tarik Ediz en Kenzel gewoon te verkrijgen in Arnhem

Tegenwoordig hoef je niet helemaal naar Duitsland of Turkije voor bruidskleding van Tarik Ediz of Kenzel. Istanbul Center aan de