Barlas Döner ook gewoon open tijdens feestdagen

Barlas Döner ook gewoon open tijdens feestdagen

Een woordvoerder van Barlas Döner maakte bekend dat Barlas Döner gewoon open is tijdens 1e kerstdag en oudjaarsdag (31 december). Vanwege veel vragen hierover kwam de persafdeling met dit boodschap naar buiten. 

Tijdens de lockdown is er vrijwel niets gewijzigd voor Barlas Döner. Mede omdat het sowieso gaat om een een afhaalconcept en het kraampje staat gewoon buiten waardoor veel regels die voor horeca gelden niet van toepassing zijn. Natuurlijk worden de nieuwe maatregelen wel gerespecteerd. 

Barlas staat elke donderdag, vrijdag en zaterdag bij de ALDI in de Arnhemse wijk ‘t Broek. Het bekende kraampje is al om 11:00 uur in de ochtend open. En sluit pas om 20:00 uur in de avond. Ook tijdens de lockdown geldt dat je er snel bij moet zijn, omdat het vaak al uitverkocht is voor 20:00 uur.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks


Related Articles

Mehdi Forutan opent nieuwste barbershop van Arnhem

Mehdi Forutan heeft onlangs een eigen barbersalon geopend aan de van Muijlwijkstraat in Arnhem. De bekende barber is tegenwoordig aan

Politie vindt 82.000 XTC-pillen, vijf machines en meerdere stoffen

Afgelopen weekend heeft de politie maar liefst 82.000 xtc-pillen en vijf machines gevonden om deze pillen te maken.

Feest voor huizenzoekers in Arnhem, binnenkort 300 nieuwbouw woningen

Drie schoolgebouwen van het ROC maken op zeer korte termijn plaats voor woningbouw in Arnhem. Het gaat naar schatting op

Geverifieerd door MonsterInsights