Hulpvraag om rolstoelauto Esila(3) beweegt mensen om gul te zijn

Hulpvraag om rolstoelauto Esila(3) beweegt mensen om gul te zijn

Eerder publiceerden we een artikel over Esila, een drie jarige meisje, uit Arnhem die een speciale rolstoelauto nodig had. Vandaag werd bekend dat de donaties binnen blijven vloeien en dat er al bijna voor € 22.000 euro is gedoneerd door goedgeefse mensen. De moeder van Esila verklaarde eerder al dat ze 25.000 euro nodig heeft voor een rolstoelauto.

Advies over zorgverzekering en medische behandelingen

Esila heeft een zeldzame stofwisselingsziekte

Esila een klein meisje uit Arnhem, heeft een zeldzame stofwisselingsziekte, waardoor ze heel veel behandelingen nodig heeft in het ziekenhuis en ander instellingen. Ze heeft een forse ontwikkelingsachterstand en is meervoudig beperkt. Drie keer per week moet ze ook gebracht worden naar een kinderopvang op een andere locatie. Omdat het vervoeren voor haar moeder heel zwaar is, moet dit met een speciale auto waar ook een rolstoel in kan.

Vier dagen geleden nog € 16.000 euro gedoneerd…

Het artikel zorgde voor een enorme push om de donaties op te krikken. Vier dagen geleden was er nog € 16.000 euro gedoneerd, terwijl we de teller nu op € 22.000 is. Natuurlijk waren er velen die op allerlei manier ook probeerden om meer aandacht te krijgen. Je gunt dit natuurlijk niemand, en daardoor zijn er veel genereuze en liefdevolle reacties van mensen. Als het zo doorgaat is de verwachting dat nog dit jaar het bedrag van € 25.000 euro binnen wordt gehaald.

Een blije moeder die alles doet voor haar kind

De moeder van Esila is blij en trots dat ze volop steun krijgt. ”Dank jullie wel voor het artikel. Ik waardeer dit enorm. Gelukkig gaat het goed. Nog heel even.”, aldus een super emotionele moeder die blij is met alle steun voor haar dochter Esila. Heb jij al gedoneerd? Ook al is het maar 5 euro, zij hebben het keihard nodig.

u zoekt een advocaat voor in arnhem of amsterdam

ReactiesRelated Articles

Wilt u kerstinkopen op de markt doen in Arnhem?

Kom op donderdag 24 december naar de extra markt op het Kerkplein in het centrum van Arnhem. U bent van

SP stelt vragen over kindermisbruik in de Grote Koppel

De SP fractie in Arnhem stelt schriftelijke vragen aan het college over de zwemleraar die kleine kinderen heeft misbruikt in

UEFA-ranking: Turkije haalt Nederland bijna in

Dat het niet goed gaat met het Nederlandse voetbal is al bij iedereen bekend. Oranje verloor onlangs nog ‘gewoon’ met