Te water geraakte Arnhemse werd nog geholpen door een stel

Te water geraakte Arnhemse werd nog geholpen door een stel

De 34-jarige vrouw die begin december te water geraakte op de Velperweg is overleden aan een hartstilstand. Bronnen dichtbij de familie bevestigen dit aan de redactie. Niets wijst op een ander reden dan een hartaanval.

Betaalbare autoverzekering gezocht?

Tijdens hardlopen een hartaanval aan de Velperweg

De jonge Arnhemse kreeg tijdens het hardlopen een hartaanval, en viel daarna voorover bij de vijver aan de Velperweg. Een stel zag dit gebeuren en begon met reanimeren. Agenten die daarna kwamen hebben haar ook geprobeerd te reanimeren, maar zonder resultaat.

Uit een autopsie na het overlijden is ook gebleken dat het om een hartstilstand ging. Verder waren er geen bijzonderheden die zouden kunnen wijzen op iets anders. Aldus dezelfde bronnen dichtbij de familie.

De Arnhemse dame van Turks Koerdische afkomst werkte in de zorg en had nog niet zo lang geleden een nieuwe auto gekocht. Ze was vrijgezel. Haar familie is nog steeds in verdriet vanwege het verlies van hun dochter.

ReactiesRelated Articles

Mashi Zamani geniet van het leven na verkoop DailyPhone

Mashi Zamani, bekend van het repareren van smartphone’s aan de steenstraat, heeft zijn zaak DailyPhone aan de steenstraat inmiddels verkocht.

Agenten gaan vaker controle houden op de Steenstraat

Volgens een twitterbericht van wijkagent Frank Daeseleer gaat de politie vaker controle houden op de Steenstraat. Dit maakte hij dinsdag

Chico’s Place is meer dan alleen een Kebabzaak

Sinds 1 juli 2010 is Chico’s Place gevestigd aan de Looierstraat 1 in Arnhem (tegenover de V&D).  Chico is zelf