Te water geraakte Arnhemse werd nog geholpen door een stel

Te water geraakte Arnhemse werd nog geholpen door een stel

De 34-jarige vrouw die begin december te water geraakte op de Velperweg is overleden aan een hartstilstand. Bronnen dichtbij de familie bevestigen dit aan de redactie. Niets wijst op een ander reden dan een hartaanval.

Betaalbare autoverzekering gezocht?

Tijdens hardlopen een hartaanval aan de Velperweg

De jonge Arnhemse kreeg tijdens het hardlopen een hartaanval, en viel daarna voorover bij de vijver aan de Velperweg. Een stel zag dit gebeuren en begon met reanimeren. Agenten die daarna kwamen hebben haar ook geprobeerd te reanimeren, maar zonder resultaat.

Uit een autopsie na het overlijden is ook gebleken dat het om een hartstilstand ging. Verder waren er geen bijzonderheden die zouden kunnen wijzen op iets anders. Aldus dezelfde bronnen dichtbij de familie.

De Arnhemse dame van Turks Koerdische afkomst werkte in de zorg en had nog niet zo lang geleden een nieuwe auto gekocht. Ze was vrijgezel. Haar familie is nog steeds in verdriet vanwege het verlies van hun dochter.

ReactiesRelated Articles

Doodgeschoten Arnhemse was 31-jarige Youssra

De 31-jarige Arnhemse die op 6 juli werd neergeschoten is de 31-jarige Youssra Seyah. BoevenNieuws.pro bracht dit naar buiten. Het

BREAKING Bekende Turkse Arnhemmer emigreert naar Turkije

Veysel Eroglu, voorheen voorzitter van de Turkse moskee Turkiyem in Arnhem, heeft afscheid genomen van Arnhem en Arnhemmers. Eroglu maakte

Bij deze ESSO moet je echt goed opletten

Bij de ESSO-vestiging in Arnhem-Zuid hebben ze een creatieve manier ‘bedacht’ om extra centjes te verdienen per liter. Het gaat