Te water geraakte Arnhemse werd nog geholpen door een stel

Te water geraakte Arnhemse werd nog geholpen door een stel

De 34-jarige vrouw die begin december te water geraakte op de Velperweg is overleden aan een hartstilstand. Bronnen dichtbij de familie bevestigen dit aan de redactie. Niets wijst op een ander reden dan een hartaanval.

Betaalbare autoverzekering gezocht?

Tijdens hardlopen een hartaanval aan de Velperweg

De jonge Arnhemse kreeg tijdens het hardlopen een hartaanval, en viel daarna voorover bij de vijver aan de Velperweg. Een stel zag dit gebeuren en begon met reanimeren. Agenten die daarna kwamen hebben haar ook geprobeerd te reanimeren, maar zonder resultaat.

Uit een autopsie na het overlijden is ook gebleken dat het om een hartstilstand ging. Verder waren er geen bijzonderheden die zouden kunnen wijzen op iets anders. Aldus dezelfde bronnen dichtbij de familie.

De Arnhemse dame van Turks Koerdische afkomst werkte in de zorg en had nog niet zo lang geleden een nieuwe auto gekocht. Ze was vrijgezel. Haar familie is nog steeds in verdriet vanwege het verlies van hun dochter.Related Articles

BEELDEN Moskee Dieren start het suikerfeest met een ontbijt na het Ramadangebed

Zoals eigenlijk alle moskee├źn was er vanochtend ook een Ramadangebed in Dieren.

Uitnacht Arnhem groter en gevarieerder dan ooit

Met kunst en cultuur op meer dan 50 locaties, de nieuwe Nachtbubbel tot 05.00 uur en een opening door twee

Explosieven Opruimingsdienst naar Klarendal vanwege 300 kilo illegaal vuurwerk

De politie in Arnhem-Noord maakte woensdagavond bekend dat de EOD (Explosieven OpruimingsDienst) met spoed naar de Sint Jans Kerkstraat gaat

Geverifieerd door MonsterInsights