Geitenkamp nog steeds in shock na moord op wijkbewoner

Geitenkamp nog steeds in shock na moord op wijkbewoner

In de Arnhemse wijk de Geitenkamp zijn veel inwoners nog steeds in shock na de moord op een man aan de Willem Beijerstraat. De man werd op pakjesavond door een van de buren zwaargewond aangetroffen op straat. De politie verklaarde al eerder rekening te houden met een misdrijf, maar meer werd er niet bekend gemaakt. (foto: screenshot youtube)

Welke zorgverzekering past bij uw medische behandeling?

Man is met meerdere steekwonden neergestoken

Bronnen uit de wijk melden dat de man met meerdere messteken gewond geraakt zou zijn. Een mogelijke dader was niet in beeld. Ook niet bij de buren. Dat het om een ernstige misdrijf gaat is nu niet meer te ontkennen. Ook de politie bevestigde dit eerder al. Dit heeft ook veel effect op mensen die in de buurt wonen. Er zijn zelfs bewoners die nu niet meer de hond uitlaten in de avonduren vanwege de moord.

Er is wel vaker wat aan de hand op de Geitenkamp

Volgens een van de buurtbewoners is er wel vaker wat aan de hand op de Geitenkamp, maar gaat een moord wel heel ver. ”Er zijn vaker conflicten tussen buren en anderen. Je weet dan ook om wie het gaat, maar dat iemand is neergestoken gaat natuurlijk wel heel ver. Het effect op de wijk is dan ook inmens groot.”

Niet bevestigde bronnen: Gaat om een Turkse inwoner

Niet bevestigde bronnen melden dat het om een Turkse Arnhemmer gaat. De man in kwestie was niet bekend bij velen, en veel bezoek had hij ook niet. De man was een rustige jongen, deed niemand kwaad. ”Nooit schelden of iets anders. Hij werd wel geterroriseerd heel veel. Ik noem liever geen namen, aldus een van de bewoners aan lokale media.

Advocaat nodig voor uw zaak


Related Articles

Deze Gelderse Turken helpen op locatie na de aardbeving in Turkije

Deze Turkse Gelderlanders zijn ook in Turkije om de slachtoffers van de aardbeving te helpen. Hulusi Bulut en Okan Bagrıaçık

Güldür Güldür Show Cem Yılmaz bile bukadar komik deği

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Anonieme tip bezorgt politie twee hennephuisjes

Naar aanleiding van een Meld Misdaad Anoniem melding (MMA-melding) zijn er vandaag twee hennepkwekerijen geruimd door de politie. Wie de

Geverifieerd door MonsterInsights