Nicky Lopez wint titanenstrijd WFL en is nieuwe kickbokskampioen

Nicky Lopez wint titanenstrijd WFL en is nieuwe kickbokskampioen

Nicky Lopez is weer helemaal terug en blijft van zich laten horen. In het WFL X-Mas Edition toernooi won de Arnhemmer in de finale nadat hij in de halve finale eerst had afgerekend met Mitchel Lammers. De kickbokser komt uit Arnhem en traint in Arnhem bij House of Champions Arnhem. (foto: screenshot insta)

Vragen over uw huidige zorgverzekering?

Lopez niet alleen bekend als kickbokstrainer

Velen kennen de bekende Arnhemmer ook van zijn werk bij Indoor Action in Arnhem, De 34-jarige kickbokser leverde een prestatie van formaat door van een 21-jarige te winnen in de A-Klasse (70-72 kg). Met zijn ervaring en historie als kickbokser in de A-klasse zorgde hij voor veel strijd in de finale. De kersverse ‘Champ’ kreeg online ook direct de felicitaties van Afrobros. ”Hahaha Lekker Nicky. Gefeliciteerd ouwe.”

WFL, World Fighting League, organiseerde haar jaarlijkse toernooi. In tegenstelling tot eerdere jaren werden de wedstrijden gespeeld zonder toeschouwers vanwege de geldende coronamaatregelen. De wedstrijden werden wel live uitgezonden via een streamingsdienst.

ReactiesRelated Articles

Tolgahan Cicek volop bezig in Antalya

Tolgahan Cicek de verdediger onder contract bij De Graafschap is met zijn teamgenoten volop aan het trainen in Antalya/Belek. De

Blijft doelman Yusuf Duman (19) gewoon bij SML?

De 19-jarige doelman van het eerste elftal van SML lijkt heel erg gewild in Arnhem. Recent ontving de redactie geruchten

Erdem ‘Speedy’ Sezgin keert pas na de winterstop terug

Erdem Sezgin (26, met NIKE FC pet) voetbalt dit kalenderjaar zeker niet meer voor Elsweide. De linkshalf van Elsweide is