Nicky Lopez wint titanenstrijd WFL en is nieuwe kickbokskampioen

Nicky Lopez wint titanenstrijd WFL en is nieuwe kickbokskampioen

Nicky Lopez is weer helemaal terug en blijft van zich laten horen. In het WFL X-Mas Edition toernooi won de Arnhemmer in de finale nadat hij in de halve finale eerst had afgerekend met Mitchel Lammers. De kickbokser komt uit Arnhem en traint in Arnhem bij House of Champions Arnhem. (foto: screenshot insta)

Vragen over uw huidige zorgverzekering?

Lopez niet alleen bekend als kickbokstrainer

Velen kennen de bekende Arnhemmer ook van zijn werk bij Indoor Action in Arnhem, De 34-jarige kickbokser leverde een prestatie van formaat door van een 21-jarige te winnen in de A-Klasse (70-72 kg). Met zijn ervaring en historie als kickbokser in de A-klasse zorgde hij voor veel strijd in de finale. De kersverse ‘Champ’ kreeg online ook direct de felicitaties van Afrobros. ”Hahaha Lekker Nicky. Gefeliciteerd ouwe.”

WFL, World Fighting League, organiseerde haar jaarlijkse toernooi. In tegenstelling tot eerdere jaren werden de wedstrijden gespeeld zonder toeschouwers vanwege de geldende coronamaatregelen. De wedstrijden werden wel live uitgezonden via een streamingsdienst.



Related Articles

Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

De wedstrijd van Kadir ‘Hari’ Ciftci uit Dieren tijdens Battle Events in Zutphen, is afgelopen zaterdag toch geannuleerd. Dit bevestigen

Dubbeltitel Australian Open 2016 voor Nederland

Nog een kleine week en dan barst tennisgeweld Down Under los met de eerste grand slam van het jaar: de

Opening CrossFit NoGravity North in Klarendal

Per volgende week vrijdag 16 juli opent CrossFit NoGravity North in Arnhem de bijzondere houten deuren van de Sint-Jan de

Geverifieerd door MonsterInsights