Nicky Lopez wint titanenstrijd WFL en is nieuwe kickbokskampioen

Nicky Lopez wint titanenstrijd WFL en is nieuwe kickbokskampioen

Nicky Lopez is weer helemaal terug en blijft van zich laten horen. In het WFL X-Mas Edition toernooi won de Arnhemmer in de finale nadat hij in de halve finale eerst had afgerekend met Mitchel Lammers. De kickbokser komt uit Arnhem en traint in Arnhem bij House of Champions Arnhem. (foto: screenshot insta)

Vragen over uw huidige zorgverzekering?

Lopez niet alleen bekend als kickbokstrainer

Velen kennen de bekende Arnhemmer ook van zijn werk bij Indoor Action in Arnhem, De 34-jarige kickbokser leverde een prestatie van formaat door van een 21-jarige te winnen in de A-Klasse (70-72 kg). Met zijn ervaring en historie als kickbokser in de A-klasse zorgde hij voor veel strijd in de finale. De kersverse ‘Champ’ kreeg online ook direct de felicitaties van Afrobros. ”Hahaha Lekker Nicky. Gefeliciteerd ouwe.”

WFL, World Fighting League, organiseerde haar jaarlijkse toernooi. In tegenstelling tot eerdere jaren werden de wedstrijden gespeeld zonder toeschouwers vanwege de geldende coronamaatregelen. De wedstrijden werden wel live uitgezonden via een streamingsdienst.

ReactiesRelated Articles

Arnhemse MMA-fighters sluiten jaar af

De Arnhemse MMA-fighters Dion Staring, Ömer Bağcı en vele anderen sloten het jaar af met een training van 2.5 uur. 

Eloisghiri gaat voor kampioenschap met Sportclub Olympic

De sterspeler van AFC Generalex (futsal) Nourdin Eloisghiri heeft onlangs zijn debuut gemaakt bij futsaclub Sportclub Olympic. (foto: hetGelderseVoetbal.nl) Reacties

Top 3 beste Turkse keeper van Arnhem bekend

De titel Beste Turkse keeper van Arnhem (2015) is een voetbalprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste doelman op