‘Inbreker’ maakt vreemde melding van actieve hennepkwekerij in woning

‘Inbreker’ maakt vreemde melding van actieve hennepkwekerij in woning

Arnhem begint het jaar wel met een zeer bijzondere melding van inbraak. Een anonieme melder maakte melding van een inbraak aan een woning aan de Zypendaalseweg in Arnhem. Mogelijk had de melder goede voornemens in 2022 of is er meer aan de hand. (Foto:archief)

Voordeur vreemd genoeg open bij aankomst
Toen de politie arriveerde was de voordeur open en gingen de agenten naar boven om poolshoogte te nemen. Eenmaal boven troffen de agenten een werkende hennepkwekerij aan. Opvallend was dat de gehele woning overhoop was gehaald. De politie gaat er vanuit dat de ‘inbreker’ zelf melding heeft gemaakt van de inbraak om deze illegale hennepkwekerij aan te geven.

Behalve veel planten ook drugs aangetroffen
De politie heeft behalve heel veel hennepplanten ook veel drugs aangetroffen. Of de melder ook hiervan op de hoogte was is niet bekend. Mogelijk gaat het om drugs met een enorme straatwaarde.

De eigenaar van de woning was nog niet bereikbaar voor de politie om vragen te stellen over de bovenste verdieping en alle gevonden drugs. Indien de pandeigenaar de woning heeft verhuurd zal het weer moeilijker zijn om een eventuele verdachte te vinden.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks


Related Articles

Bekendste verslaggever van Arnhem gespot in sportschool

De wellicht bekendste verslaggever in arnhem is vandaag (vrijdagmiddag) gespot in de sportschool.

Vivare gaat 52 betaalbare huurwoningen in de stad bouwen

Maandag 19 december 2016 hebben wethouder Elfrink en directeur Angenent van woningcorporatie Vivare een koopcontract getekend voor 52 sociale huurwoningen

Politie zoekt getuigen na schoten uit woning

De politie is op zoek naar getuigen naar aanleiding van schoten uit een woning aan de Geitenkamp. Dit gebeurde op

Geverifieerd door MonsterInsights