‘Inbreker’ maakt vreemde melding van actieve hennepkwekerij in woning

‘Inbreker’ maakt vreemde melding van actieve hennepkwekerij in woning

Arnhem begint het jaar wel met een zeer bijzondere melding van inbraak. Een anonieme melder maakte melding van een inbraak aan een woning aan de Zypendaalseweg in Arnhem. Mogelijk had de melder goede voornemens in 2022 of is er meer aan de hand. (Foto:archief)

Voordeur vreemd genoeg open bij aankomst
Toen de politie arriveerde was de voordeur open en gingen de agenten naar boven om poolshoogte te nemen. Eenmaal boven troffen de agenten een werkende hennepkwekerij aan. Opvallend was dat de gehele woning overhoop was gehaald. De politie gaat er vanuit dat de ‘inbreker’ zelf melding heeft gemaakt van de inbraak om deze illegale hennepkwekerij aan te geven.

Behalve veel planten ook drugs aangetroffen
De politie heeft behalve heel veel hennepplanten ook veel drugs aangetroffen. Of de melder ook hiervan op de hoogte was is niet bekend. Mogelijk gaat het om drugs met een enorme straatwaarde.

De eigenaar van de woning was nog niet bereikbaar voor de politie om vragen te stellen over de bovenste verdieping en alle gevonden drugs. Indien de pandeigenaar de woning heeft verhuurd zal het weer moeilijker zijn om een eventuele verdachte te vinden.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Horecakoning Arnhem opent nieuwe broodjeszaak

Wie goed heeft gekeken heeft Ali Deniz, bekend van de Gastronoom, Broodje To Go en de ‘Manu mondkapjes gezien bij

VIDEO T-Bikers maken een trailer over hun groep

De Turkish Bikers laten bijzondere trailer zien op social media. De motorclub T-Bikers(Turkish Bikers) is opgericht in mei 2005. Sindsdien

Chico’s Place belangrijk voor binnenstad van Arnhem

De binnenstad van Arnhem kent nog steeds te veel leegstaande panden en bezoekers die Arnhem links laten liggen vanwege een