Bozbiyik maakt overstap van Vonk naar Quick Financieel Advies

Bozbiyik maakt overstap van Vonk naar Quick Financieel Advies

De Arnhemse hypotheekadviseur maakte via LinkedIn bekend de overstap gedaan te hebben naar Quick Financieel Advies. Aykut Bozbiyik was sinds 2019 actief bij Vonk Financieel Adviseurs en betrokken bij veel hypotheekaanvragen waarbij gezinnen in de regio Arnhem en omgeving werden gekoppeld aan nieuwe woningen. (foto: pixabay)

Advocaat in de buurt?

Verder met adviezen hypotheek- en kredietbemiddeling

Bozbiyik gaat verder met zijn adviezen over hypotheek- en kredietbemiddeling bij zijn nieuw opgerichte bedrijf Quick Financieel Advies. Daar komt ook een afdeling verzekering bij waar klanten advies kunnen krijgen over allerlei schadeverzekeringen. Bij hypotheken en verzekeringen is het belangrijk dat alles van A tot Z goed geregeld is, wanneer er heel veel vragen zijn.

Persoonlijk betrokken bij kredietaanvragen

‘Hij is betrokken bij hypotheekaanvragen alsof het zijn eigen aanvraag is. Dat maakt zijn dienstverlening net even iets beter. Hij neemt ook altijd veel tijd voor contactmomenten om de aanvragen zo goed mogelijk te begeleiden. En dat maakt hem als hypotheekadviseur compleet.’

Aykut heeft zijn Bachelor’s degree Financial Services Management in 2019 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Tussen 2017 en 2019 haalde hij ook zijn benodigde licenties voor hypotheken en schadeverzekeringen opleidingsinstituut Lindenhaeghe.
De website www.QuickAdvies.nl voor al uw vragen over hypotheken en verzekeringen is binnenkort actief.



Related Articles

Misleidende rekenvoorbeeld gemeente met afval scheiden

De gemeente Arnhem heeft dit weekend aan 80.000 huishoudens een infowijzer gestuurd met informatie over afval scheiden, ook wel bekend

Sportcentrum Valkenhuizen komt met gloednieuwe zwembad

De burgemeester van Arnhem en de wethouders stellen de gemeenteraad voor om te investeren in een nieuw bad. Dit is

BEELDEN Bekende zanger weer op stap naar Turkije met privékapper

De bekende zanger vliegt naar Turkije en neemt zijn privékapper mee.

Geverifieerd door MonsterInsights